Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5733.webp

Oulai geldi mi gencler?

Vay arkadaş şu tjk nın yeni transferi kırmızı mı yemiş, beterin beteri var, dursun kadir gecesi doğmuş aga, böyle rakip mi olur ligde

Ulan akşam akşam eipstein dosyalarını okudum, bir iki video izledim, transferinde m.. futbolununda, amerikasininda rusyasininda... İlimlisininda ilimsizininda.. nefret ettim dünyadan bir kez daha. Bir de masum çocuk getirdik bu dünyaya. Bok mu vardı, kendi başıma geberip giderdim. Ogrish.com, liveleak falan izleyen adamdim, darknete zamanında girmisligim vardı, ne güzel unutmuştum dünyanın bu yönünü. Mk zenginleri, zevk için ne ayinler ritüeller yapmışlar, canlı canlı önce tecavüz edip sonra bebegin bağırsaklarını cikarip içindekini yemiş şerefsizler.
Ozelden yollasana hocam merak ettim

Korkutugum su ki.. Bu Juventusu elleyebilcek gücteyiz ama bir orta saha alinmasi lazim.. bu adamlar ne kadar becereksiz anlamadim gitti…

Bunlar simdi gidip 10 degerinde oyuncuya 30 verecekler… beceriksiz adamlar..

Sırf bir maçtaki tüm aksiyonları içeren videolar oluyor onlar daha iyi
Bir kac tanesini izleyip begenirsen degerlendirmeye alabilirsin. Ben daha cok bize karsi iyi oynamistidan cok rakibine karsi iyi oynamisti diyenilecegim topculari takip ederim dogrusu. Mesela Cerny gibi. feneri dagitmisti oteki kuslar aldi fenere gene tikladi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt