Ulas Dogan
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.419
- 484
- 1.823
Oulai geldi mi gencler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eren'i vermeyiz yedek sol bek olarak iyi gayetvermeren
Canım çok sıkılıyor yav renkdaşlar depresyonda mıyım acaba
Ppde gülüyorsunCanım çok sıkılıyor yav renkdaşlar depresyonda mıyım acaba
Ozelden yollasana hocam merak ettimUlan akşam akşam eipstein dosyalarını okudum, bir iki video izledim, transferinde m.. futbolununda, amerikasininda rusyasininda... İlimlisininda ilimsizininda.. nefret ettim dünyadan bir kez daha. Bir de masum çocuk getirdik bu dünyaya. Bok mu vardı, kendi başıma geberip giderdim. Ogrish.com, liveleak falan izleyen adamdim, darknete zamanında girmisligim vardı, ne güzel unutmuştum dünyanın bu yönünü. Mk zenginleri, zevk için ne ayinler ritüeller yapmışlar, canlı canlı önce tecavüz edip sonra bebegin bağırsaklarını cikarip içindekini yemiş şerefsizler.
Sen me bekliyon peki?3 senedir orta saha almayan bu çapsızlardan yeni transfer bekleyenler çok iyi niyetliler!
Bir kac tanesini izleyip begenirsen degerlendirmeye alabilirsin. Ben daha cok bize karsi iyi oynamistidan cok rakibine karsi iyi oynamisti diyenilecegim topculari takip ederim dogrusu. Mesela Cerny gibi. feneri dagitmisti oteki kuslar aldi fenere gene tikladi.Sırf bir maçtaki tüm aksiyonları içeren videolar oluyor onlar daha iyi
trans var mı