Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu murat in love, sado otsaran'ın ahmet ercanları rolünü alacak galiba yeni dönemde

ya karamsar olmak istemem ama

17 yaşında bi çocuğun bu kadar baskının altından kalkması ve hayatında daha doğru düzgün profesyonel maçı yokken mümkün değil gibi

boşa yapılacak bir transfer olur bence.

baskı dediğin illa derbi değildir, şu çocuk ligin son 10 haftasında şampiyonluk yarışı kızışmışken kendi evimizdeki en basit maçta bile ayakları biraz titrese, en ufak hata yapsa bi gol yedirse geçmiş olsun.

Simeone, lookman ile facetime yapmış matteo moretto söyledi

Ya bizim yönetim matondo bu sene bize gelemeyecegini bilmiyor mu? 17 yasinda lan

Fb teminatı halletmiş ama haftasonu oldugu icin belge verememiş

pztsine kadar atalantaya bekleyın demişler

ama subatın 1 de ispanyada trans kapanıyor atletico kozu ortadan kalkıyormus

haliyle atalantada beklemem demiş atleticoya satmış
Fb'de o transferde tek sorun teminat değil ödeme şeklinde de anlaşamamışlar ki. Fb peşinat olarak 10 milyon veriyormuş. Atalanta aynı bizdeki Napoli gibi büyük bölümünü peşin kalanını 1 yıl içinde istiyormuş orada da anlaşma olmamış.

Nhaga ve 17 yaşında olan uşağı al vur sahaya, veteran takımı havasından çıkarız. Forvete de koyun Çağrı Baltayı

Kutlu Akpınar: "Galatasaray’ın 3 hamle yapmasını bekliyorum. Bir 6 numara, bir savunmacı ve bir orta saha transferi. Ama başkan onay verirse...

Ama son yaptığım görüşmelerde aldığım bilgi şu: Başkan onay verirse Galatasaray bir orta saha transferi yapacak. Bendeki bilgi daha önce üç oyuncuydu tekrar ediyorum ama son görüşmede 'Galatasaray bir orta sahayla da transfer dönemini kapatabilir' böyle olursa da büyük hata olur!"

Kafana bir kere kirsam kutsuz karapinar

Dursun özbek oulai pazarlıgında ertugrul başkana alternatifiniz hazır mı demiş

başkanda yerine nhagayı uygun gördük demiş

dursunda nhagayı bize istiyor şimdi

Fb'de o transferde tek sorun teminat değil ödeme şeklinde de anlaşamamışlar ki. Fb peşinat olarak 10 milyon veriyormuş. Atalanta aynı bizdeki Napoli gibi büyük bölümünü peşin kalanını 1 yıl içinde istiyormuş orada da anlaşma olmamış.
Pesin para ve ödeme takvimi sorundu fbde diyecektim ki sen yazmışsın zaten

17-18 yaşındaki bi çocuk eğer 2-3 sene sonra 50-60 milyon euro bonservisle PL'ye transfer olacak kalibrede bi eleman değilse

Tamamen zarar bi transfer şu tarihte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt