Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İspanyada 3 subatta kapanıyor transfer dönemi

Kutlu Akpınar: "Galatasaray’ın 3 hamle yapmasını bekliyorum. Bir 6 numara, bir savunmacı ve bir orta saha transferi. Ama başkan onay verirse...

Ama son yaptığım görüşmelerde aldığım bilgi şu: Başkan onay verirse Galatasaray bir orta saha transferi yapacak. Bendeki bilgi daha önce üç oyuncuydu tekrar ediyorum ama son görüşmede 'Galatasaray bir orta sahayla da transfer dönemini kapatabilir' böyle olursa da büyük hata olur!"

Kafana bir kere kirsam kutsuz karapinar
Millet bize kızıyor biz napalım dedi o yüzden üstüne basa basa başkan izin verirse diye tekrarlayıp duruyor tırsmış.

Ya abi valla fantezi peşinde koşmanın manası yok, 17-18 yaşında bi çocuğun devre arası gelip şu ortama ısınması maça çıkması falan hayal

Aspirin bile 22 yaşında Girona falan gördü ama hayatında böyle bi mücadelede bulunmadı, eli ayağı bi yerine kaçacak mı bilmiyoruz

Sene başında gelseler, yavaş yavaş ısınsalar ortama diyeceğim ki eyvallah

Şu dönemde bu yaştaki transferler tamamen fanteziye kaçmak yani başka bir şey değil

Kutlu Akpınar: "Galatasaray’ın 3 hamle yapmasını bekliyorum. Bir 6 numara, bir savunmacı ve bir orta saha transferi. Ama başkan onay verirse...

Ama son yaptığım görüşmelerde aldığım bilgi şu: Başkan onay verirse Galatasaray bir orta saha transferi yapacak. Bendeki bilgi daha önce üç oyuncuydu tekrar ediyorum ama son görüşmede 'Galatasaray bir orta sahayla da transfer dönemini kapatabilir' böyle olursa da büyük hata olur!"

Dünya'nin en kötü muhabiri olabilir adam sıfır bilgi..Sadece sosyal medya özeti

Kutlu ne anlatıyorsun allah için ya

1 tane iyi haber var 1 tane kötü haber

Adam akıllı 1 sert dinamik orta sahaya bizim takım tmamadır yaw savunmaya falan adama gerek yok. Singo bir zahmet dönerse oranın rotasyonu zengin zaten

Bu nhaga yı sıkı pazarlıkla 30 a bitirirsek Galatasaray yüzyılı başlar

Bebe baya iyi duruyor
Top kaybı 6 ve 4-0 yenilmişler, nasıl iyi duruyor ki ? Videolarda vs bile hiçbir iyi özelliği yok . Zaten bunların hepsini geçtim onunla aynı yaşta olup o ligde 25-30 milyon piyasa değeri biçilen birçok oyuncu var. Buna ise sadece 1 milyon değer biçilmiş. Bu bile bence büyük bir kriter. Eğer çok büyük potansiyel görülseydi o ligde zaten oyuncuların fiyatları kolayca artırılıyor. Evet ben de isterim potansiyeli büyük genç bir oyuncu gelsin ama yaşı 18 diye de her oyuncuya iyi demek yanlış bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt