- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
İspanyada 3 subatta kapanıyor transfer dönemi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet bize kızıyor biz napalım dedi o yüzden üstüne basa basa başkan izin verirse diye tekrarlayıp duruyor tırsmış.Kutlu Akpınar: "Galatasaray’ın 3 hamle yapmasını bekliyorum. Bir 6 numara, bir savunmacı ve bir orta saha transferi. Ama başkan onay verirse...
Ama son yaptığım görüşmelerde aldığım bilgi şu: Başkan onay verirse Galatasaray bir orta saha transferi yapacak. Bendeki bilgi daha önce üç oyuncuydu tekrar ediyorum ama son görüşmede 'Galatasaray bir orta sahayla da transfer dönemini kapatabilir' böyle olursa da büyük hata olur!"
Kafana bir kere kirsam kutsuz karapinar
Şimdi daha gelmeyecektrans gelecek mi
18 bu, 17 olan başkasıydıAdam 17 cok isterukk ama gelmez :/
Dünya'nin en kötü muhabiri olabilir adam sıfır bilgi..Sadece sosyal medya özetiKutlu Akpınar: "Galatasaray’ın 3 hamle yapmasını bekliyorum. Bir 6 numara, bir savunmacı ve bir orta saha transferi. Ama başkan onay verirse...
Ama son yaptığım görüşmelerde aldığım bilgi şu: Başkan onay verirse Galatasaray bir orta saha transferi yapacak. Bendeki bilgi daha önce üç oyuncuydu tekrar ediyorum ama son görüşmede 'Galatasaray bir orta sahayla da transfer dönemini kapatabilir' böyle olursa da büyük hata olur!"
Kutlu ne anlatıyorsun allah için yaKutlu Akpınar: "Galatasaray’ın 3 hamle yapmasını bekliyorum. Bir 6 numara, bir savunmacı ve bir orta saha transferi. Ama başkan onay verirse...
Ikisi de gelsin18 bu, 17 olan başkasıydı
1 tane iyi haber var 1 tane kötü haber
Top kaybı 6 ve 4-0 yenilmişler, nasıl iyi duruyor ki ? Videolarda vs bile hiçbir iyi özelliği yok . Zaten bunların hepsini geçtim onunla aynı yaşta olup o ligde 25-30 milyon piyasa değeri biçilen birçok oyuncu var. Buna ise sadece 1 milyon değer biçilmiş. Bu bile bence büyük bir kriter. Eğer çok büyük potansiyel görülseydi o ligde zaten oyuncuların fiyatları kolayca artırılıyor. Evet ben de isterim potansiyeli büyük genç bir oyuncu gelsin ama yaşı 18 diye de her oyuncuya iyi demek yanlış benceBebe baya iyi duruyor
torreira kalıyor kötü haber1 iyi haber kötü haberin sadece 1 tane olması
kötü haber ise iyi haber olmaması