Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şikeci ifbyi saran iyi yönetiyomuş ha, 60 milyon euro harcadılar, ellerinde hayla forvet yok, ayrıca stoper diye inim inim inliyorlardı o da yok. Bide üstüne duranı yolladılar. Kaldılar şabanla başbaşa.

İyi futbol ve doğru kararlar alınırsa devam eder sen osimhen gibi adamı bile pozisyona sokamıyorsun sorun yine teknik ekip.Kötü futbol oynat üstüne usg monaco sparta prag, kopenhag,bizden önce 40 gün antrenman yapmayan stadı hasarlı dinamo kieve 3-1den maç ver.Açıklamaları sürekli anormal olan hoca olunca hepsi birikince insanlar patlıyor.Senin doğru olup olmadığın sportif başarıyla orantılıdır eleştirenler her zaman olacaktır ama sen iyi değilsin aradaki fark o.Birde yöneticiler ve hoca sürekli yalan söylüyor.
İşte mesele de bu; herşeyi transferde aramak doğru değil. Mesela idari ve teknik anlamda nasıl yönetiliyoruz? Fb s. Kupa maçına kadar Okan’ı burda eleştiremiyorsun burda?

Basari basariyi getirir Unal Aysal doneminde gruptan ciktik son 16 ya kaldik Drogba Sneijder getirdi.Bunun ekmegini sadece o yil degil sonraki yilda Juve yi gecerek son 16 ya kalarak aldik.Simdi gruptan cikmissin dokunus yapmiyorsun hem 4 sene ust uste sampiyon olma sansini tepiyorsun hem Avrupada yoluna devam etme hayal kurma sansini.

Büyük takımlardaki değil, Türk futbolu a’dan z’ye rezaletten de öte kötü yönetiliyor, ona itirazım yok. Ancak hiçbir zaman bugün özellikle 30 yaş altı taraftar mutlu olmaz, çünkü yetinmeyi bilmiyor. Mesela Osimhen alındı kimin mutluluğu devam ediyor?
Ne yapacaz iyide tam olarak? her dakika göbek atip oynayacak halimiz yok ya.

Yapma reis, daha 1,5 yıl önce lookman neredeyse tek başına Xabi’nin elinden Avrupa kupasını aldı. Yani AL finalini muhteşem oynadı ve yanlış hatırlamıyorsam hatrik yaptı adam. AL finalini baskılı ortam saymıyorsan o başka bir boyut olur artık.
Yarı final ve final dışında çok da baskın değil o sezon, bununla da ölçülemez benim bahsettiğim konu.

Ben bir koca lig sezonundan bahsediyorum ayrıca o maça Leverkusen favori çıktı, Atalanta dünyanın en rahat ortamlarından birisi.

Ligde lider olup bunu sürdüren takımda sorumluluk almak ya da geriden gelirken takımı taşımak daha önce yapmadığı bir iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt