Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Atletico ifbnin uçağından mı almış Lookmanı, öğlen millet hep bitti yazmış

Şimdi Atletico ifbnin uçağından mı almış Lookmanı, öğlen millet hep bitti yazmış

Dark knight rises terk

IMG_0321.gif

Son düzenleme:
Yarı final ve final dışında çok da baskın değil o sezon, bununla da ölçülemez benim bahsettiğim konu.

Ben bir koca lig sezonundan bahsediyorum ayrıca o maça Leverkusen favori çıktı, Atalanta dünyanın en rahat ortamlarından birisi.

Ligde lider olup bunu sürdüren takımda sorumluluk almak ya da geriden gelirken takımı taşımak daha önce yapmadığı bir iş.
O sezon Afrika’da yılın futbolcusu seçildi sanırım. Finali izlemiştim diğer maçlarını izlememiştim yada aklımda kalmamış. O maç muhteşem oynamış ve Birgün neden olmasın demiştim olmadı. Onu bir bir de bissouma iki, çok istediydim.

ee şimdi fb lookmanı alamadı diye tekrardan psikolojik üstünlüğü aldık mı nedir son durum
Bilemiyorum ama bizimkiler bi delilik yapıp yarın uçağa bindirirse, samimi söylüyorum intihar vakaları olur ülkede. Toplu kuş katliamı. Bu furumu düşünemiyorum bile :asd:

Diyelim o nhaga yi aldik iyide potansiyel herif çıktı gerçekten. Ama sonrası? OB kimi geliştirdi hangi genci? kime ne kattı da bu 18 yaşindaki çocuğa alıp seviye attiracak. Dursun kafayı bu yöne kaydırdıysa bunu yapacak da bir adam bulması gerekiyor. Yoksa boş iş alırız sene sonu bir yere postalamaya bakılır.

Bu kulübün başından dört dörtlük olmasa da dört üçlük bir yönetim hiç geçti mi acaba, merak ediyorum. Yaş 30+, ben anımsamıyorum
Dört üçlük bile yönetim gelseydi hem ekonomik olarak hem avrupa futbolunda başka seviyelerde olurduk,
O 2000 dönemi Fatih terim ve futbolcularının yarattığı winnerlık olmaza başımıza gelen yöneticilerle bjk seviyesinden bile geride olurduk.O dönemdeki ekibe çok şey borçluyuz.Her ne kadar yanlış işleri olsada faruk süreninde zekası vizyonu önemliydi..
Bu liseci zihniyet o dönemde paylaşamadı başarıyı.Az olsun ama bizim olsun zihniyetiyle Galatasarayın önünde her zaman en büyük engel olmuştur.Hala en büyük engeldir.Erden timur gibi adamı yedi bu zihniyet.Dırsun denen adamın her genel kurulda yaladığı bu zihniyet.ondan sonra zengin Galatasaraylılar neden gelmiyor diyoruz.Geldi gördük adam bırakmak zorunda kaldı.

Hiçbir şey olmaz
Olur olur, medyadaki yalamaları ağızlarını köpürte köpürte Lookmanı yalıyorlardı. Salyalar akıyordu ağızlarından, bizle ismi geçtiğinde ihtiyaç değil öncelik değil diye basbas bağırıyordu millet. Hep dediğim gibi bizim yönetimin şansı rakiplerin ultra gerizekalı olması.

Diyelim o nhaga yi aldik iyide potansiyel herif çıktı gerçekten. Ama sonrası? OB kimi geliştirdi hangi genci? kime ne kattı da bu 18 yaşindaki çocuğa alıp seviye attiracak. Dursun kafayı bu yöne kaydırdıysa bunu yapacak da bir adam bulması gerekiyor. Yoksa boş iş alırız sene sonu bir yere postalamaya bakılır.
Okan hoca oynatır bence artık el mecbur

Ne yapacaz iyide tam olarak? her dakika göbek atip oynayacak halimiz yok ya.
😄 fena olmaz, liboşlar için diyorum bunu tabi. Ama normal taraftara diyeceğim, transferden ziyade yönetim üzerinde durması gerekirdi, gerçekçi değiliz. Sadece bir transfer obezliği var. İki transfer ile yine dursun ve Okan istedikleri gibi at sürecekler. Bu arada ilk girizgahta liboş yazdım kırmak amaçlı değil, çok gergin duruyorsun biraz latife amaçlı. Espiri anlayışım da çok iyi değildir kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt