Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Şimdi Atletico ifbnin uçağından mı almış Lookmanı, öğlen millet hep bitti yazmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ee şimdi fb lookmanı alamadı diye tekrardan psikolojik üstünlüğü aldık mı nedir son durum
Şimdi Atletico ifbnin uçağından mı almış Lookmanı, öğlen millet hep bitti yazmış
O sezon Afrika’da yılın futbolcusu seçildi sanırım. Finali izlemiştim diğer maçlarını izlememiştim yada aklımda kalmamış. O maç muhteşem oynamış ve Birgün neden olmasın demiştim olmadı. Onu bir bir de bissouma iki, çok istediydim.Yarı final ve final dışında çok da baskın değil o sezon, bununla da ölçülemez benim bahsettiğim konu.
Ben bir koca lig sezonundan bahsediyorum ayrıca o maça Leverkusen favori çıktı, Atalanta dünyanın en rahat ortamlarından birisi.
Ligde lider olup bunu sürdüren takımda sorumluluk almak ya da geriden gelirken takımı taşımak daha önce yapmadığı bir iş.
Sessiz olalımee şimdi fb lookmanı alamadı diye tekrardan psikolojik üstünlüğü aldık mı nedir son durum
ee şimdi fb lookmanı alamadı diye tekrardan psikolojik üstünlüğü aldık mı nedir son durum
Bilemiyorum ama bizimkiler bi delilik yapıp yarın uçağa bindirirse, samimi söylüyorum intihar vakaları olur ülkede. Toplu kuş katliamı. Bu furumu düşünemiyorum bileee şimdi fb lookmanı alamadı diye tekrardan psikolojik üstünlüğü aldık mı nedir son durum

Hiçbir şey olmazBilemiyorum ama bizimkiler bi delilik yapıp yarın uçağa bindirirse, samimi söylüyorum intihar vakaları olur ülkede. Toplu kuş katliamı. Bu furumu düşünemiyorum bile![]()
Dört üçlük bile yönetim gelseydi hem ekonomik olarak hem avrupa futbolunda başka seviyelerde olurduk,Bu kulübün başından dört dörtlük olmasa da dört üçlük bir yönetim hiç geçti mi acaba, merak ediyorum. Yaş 30+, ben anımsamıyorum
Bizimkilerde Lang karsılamaya gittiklerinde Lookman tezahüratı yapmışlardı. Genel bir sıkıntı bence abihavaalanına karşılamaya gitmişler sidikli şerif lay la lay la diye bağırıyorlar

Olur olur, medyadaki yalamaları ağızlarını köpürte köpürte Lookmanı yalıyorlardı. Salyalar akıyordu ağızlarından, bizle ismi geçtiğinde ihtiyaç değil öncelik değil diye basbas bağırıyordu millet. Hep dediğim gibi bizim yönetimin şansı rakiplerin ultra gerizekalı olması.Hiçbir şey olmaz
Okan hoca oynatır bence artık el mecburDiyelim o nhaga yi aldik iyide potansiyel herif çıktı gerçekten. Ama sonrası? OB kimi geliştirdi hangi genci? kime ne kattı da bu 18 yaşindaki çocuğa alıp seviye attiracak. Dursun kafayı bu yöne kaydırdıysa bunu yapacak da bir adam bulması gerekiyor. Yoksa boş iş alırız sene sonu bir yere postalamaya bakılır.
Uçaktan ailesi çıkmış, Sidiklinin kendisi yokmuş diyollarhavaalanına karşılamaya gitmişler sidikli şerif lay la lay la diye bağırıyorlar
Ne yapacaz iyide tam olarak? her dakika göbek atip oynayacak halimiz yok ya.