- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.365
- 5.998
Nhaga 26-27 yaşında gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu son cümlenin ilk kısmı doğru ama heba etti diyebileceğimiz oyuncu da yok açıkçası. Kendisinin genç oyuncu kazanmak gibi bir derdi de yok zaten; olsa, yaz transferinde bir halt olmayacağı çoktan belli olmuş Yusuf' u gönderir, genç kuralına uygun ucuz-pahalı iki genç aldırtırdı; sorsa beğenmediğimiz scout ekibi bile 3-5 seçenek koyardı önüne...
Kaani sag bek yapar ṣalai yunus kanatlariyla cikar yada bi ihtimal asprilla yunus yapar ama lang ilk11 oynatmazBay cezalıymış Sane’de sakat kim olacak 11 heis
bu iş singoyu ortasahaya çekmeye doğru gidiyor.Saka maka su an elde tutulur bir tane ortasahamiz var (Lemina).
Torreira kayip.
Sara yetersiz.
Ilkay bitmis.
Kaan bitmis.
Yönetim durumun ciddiyetinin farkinda degil herhalde? Sampiyonlar ligini gectim, lig bile tehlikede.
lemina‘nin da sürekli mac kacirma durumu varSaka maka su an elde tutulur bir tane ortasahamiz var (Lemina).
Torreira kayip.
Sara yetersiz.
Ilkay bitmis.
Kaan bitmis.
Yönetim durumun ciddiyetinin farkinda degil herhalde? Sampiyonlar ligini gectim, lig bile tehlikede.
Çok samimi söylüyorum ülkede intiharlar olur. Yer yerinden oynar, Saranı,Devini çarmağa gererler.giren kazığın acısı 10 sene çıkmaz bunlardan.Lookman bu kadar uzamışken Galatasarayın araya girip fişi çekmesi lazım
Bu çocuk baya yetenekli gibi
Kutucu çıkıcak ilk 11 ahada görürsünüz.Kaani sag bek yapar ṣalai yunus kanatlariyla cikar yada bi ihtimal asprilla yunus yapar ama lang ilk11 oynatmaz
Oynatirsa ṣaṣiririz
Onun ağzına yalan yuva yapmış. Baksın bakayım 16 Ocak’ta Brugge kaçıncı sıradaymışOnu da acikladi canim. Bruj tur atladigi icin artik fiyati 20+ olmuṣ
Pazartesi Porto ile maclari varmış. İzleyeceğim Kanal veriyorsaşov nerde tam olarak burada gökdeniz gürpüze de yaparsın aynı videoyu. Galatasaray'da 1 mio piyasa değerli adamın ne işi var ya deniz zorlu mu yönetiyor bu kulübü!!