Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt yapıda çıkacak tek bir topçu yok muydu? Eren Aydını, Berat Luş’u filan geçtim. Gökdeniz, Arda, Eyüp alındı. Hangisi süre alabildi Okan çaresiz kalmadığı sürece. Gitti kaanı aldı, ahmedi aldı hatta gidecek dediği ve 3 sezon yüzüne bakmadığı Yusuf’u oynattı Gökdeniz’i almadı.
Bu son cümlenin ilk kısmı doğru ama heba etti diyebileceğimiz oyuncu da yok açıkçası. Kendisinin genç oyuncu kazanmak gibi bir derdi de yok zaten; olsa, yaz transferinde bir halt olmayacağı çoktan belli olmuş Yusuf' u gönderir, genç kuralına uygun ucuz-pahalı iki genç aldırtırdı; sorsa beğenmediğimiz scout ekibi bile 3-5 seçenek koyardı önüne...

Nhaga alınıp kiralanacaksa transferini desteklerim. Ancak direkt kadroya düşünülüyorsa kendisinde prime Kante kumaşı olsa dahi şu futbol ikliminde net katkı verme ihtimali sıfır

Saka maka su an elde tutulur bir tane ortasahamiz var (Lemina).

Torreira kayip.
Sara yetersiz.
Ilkay bitmis.
Kaan bitmis.

Yönetim durumun ciddiyetinin farkinda degil herhalde? Sampiyonlar ligini gectim, lig bile tehlikede.
bu iş singoyu ortasahaya çekmeye doğru gidiyor.

Saka maka su an elde tutulur bir tane ortasahamiz var (Lemina).

Torreira kayip.
Sara yetersiz.
Ilkay bitmis.
Kaan bitmis.

Yönetim durumun ciddiyetinin farkinda degil herhalde? Sampiyonlar ligini gectim, lig bile tehlikede.
lemina‘nin da sürekli mac kacirma durumu var

orta sahada durum gercekten vahim

1 adam kurtarmaz, minimum 2 adam lazim oraya

Bisaakka mctominey paketini yapsaydık neler olurmuş adamlar uçuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt