Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
85 yaşından da bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir.
doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar:
doktor- "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"
adam- "evet,eşim.”
doktor- "ama bayan 25 yaşlarında..."
adam- "tamam işte, eşim o. niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?"
doktor- "yoo, aklıma benim dedem geldi de."
adam- "nesi varmış dedenizin?"
doktor- "kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. kendisi israr etti ve hazırlandı. e, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. ben de kendisiyle gittim. ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. dedim ya, dedem yaşlı. bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. geyik o anda vurulup yere düştü..."
adam- "olur mu, başkası vurmuştur onu."
doktor- "ben de onu demeye çalışıyorum işte .. başkası vurmuştur "

şov nerde tam olarak burada gökdeniz gürpüze de yaparsın aynı videoyu. Galatasaray'da 1 mio piyasa değerli adamın ne işi var ya deniz zorlu mu yönetiyor bu kulübü!!
Hocam tamam yazmıştım yazmadım farzedin ben de engelliymis çünkü. Yalnız ben size bisi demedim herhangi bir diyalogum da olmadi. siz diyorsunuz . Ben genc ve ucuz olan her oyuncuya kaliteli ya da kalitesiz dediğimi hatırlamıyorum cevap vermiş olayım en azindan.

Son düzenleme:
salaklar durana 25 mio maaş veriyor 9 bişey değil ifb için lookmana 12'ye kadar çıkarırlar.
8.5 dediği zaten net bunun imaj hakkı ve garanti bonusu var yani onu 8.5 olarak değil 12-13 milyon civarı okumak lazım. Bknz: Nesyri sözde 4 milyon maaş gerçekte 8 milyon maaş.

Çok samimi söylüyorum ülkede intiharlar olur. Yer yerinden oynar, Saranı,Devini çarmağa gererler.giren kazığın acısı 10 sene çıkmaz bunlardan.
Her transferine salça oluyolar . Bu sefer pazarlıgı yapıp bi noktaya getiren kendileri . Bizimkilrde para var var diyip duruyor al işte yapıştır gelsin showunu yap

Saka maka su an elde tutulur bir tane ortasahamiz var (Lemina).

Torreira kayip.
Sara yetersiz.
Ilkay bitmis.
Kaan bitmis.

Yönetim durumun ciddiyetinin farkinda degil herhalde? Sampiyonlar ligini gectim, lig bile tehlikede.
Bu durum sene başındada böyleydı.Aslında sene başında yapılmalıydı bu hamleler.Aynı kepazeliği sene başındada yaşattılar.Hiçbirşey olmamış gibi hiç bir aksiyon alınmamış.Hiç bir çalışmada yapılmamış.

Lookman icin maas yükseltmis fb

dursun başkan iyi oyaladı bizi. Yüksekten oyuncular atıldı ortaya kiralıklarla gene seçime gidicek

Alt yapıda çıkacak tek bir topçu yok muydu? Eren Aydını, Berat Luş’u filan geçtim. Gökdeniz, Arda, Eyüp alındı. Hangisi süre alabildi Okan çaresiz kalmadığı sürece. Gitti kaanı aldı, ahmedi aldı hatta gidecek dediği ve 3 sezon yüzüne bakmadığı Yusuf’u oynattı Gökdeniz’i almadı.
Eyüp, sahaya çıktığı hiçbir an ümit vermedi, hımbıl ve ikili mücadeleye girmekten kaçınan orta saha oyuncusu olmaz; Arda' ya şans veriyordu, hatalar yapmış olsa da süre vermeye devam edecekti belki, sakatlandı; Gökdeniz de fiziken çok cılız görünüyor; keza Akman kardeşlerden de bir şey olacağı yoktu. Hocayı aklamaya çalışmıyorum; bilakis kenarda oynamak için yeterli görülecek gençlerin bulunmamasını tercih ettiği kanaatindeyim, kim uğraşacak? hesabı...

85 yaşından da bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir.
doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar:
doktor- "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"
adam- "evet,eşim.”
doktor- "ama bayan 25 yaşlarında..."
adam- "tamam işte, eşim o. niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?"
doktor- "yoo, aklıma benim dedem geldi de."
adam- "nesi varmış dedenizin?"
doktor- "kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. kendisi israr etti ve hazırlandı. e, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. ben de kendisiyle gittim. ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. dedim ya, dedem yaşlı. bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. geyik o anda vurulup yere düştü..."
adam- "olur mu, başkası vurmuştur onu."
doktor- "ben de onu demeye çalışıyorum işte .. başkası vurmuştur "
Hea

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt