Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim o nhaga yi aldik iyide potansiyel herif çıktı gerçekten. Ama sonrası? OB kimi geliştirdi hangi genci? kime ne kattı da bu 18 yaşindaki çocuğa alıp seviye attiracak. Dursun kafayı bu yöne kaydırdıysa bunu yapacak da bir adam bulması gerekiyor. Yoksa boş iş alırız sene sonu bir yere postalamaya bakılır.
ben de onu düşündüm, yine toreria lemina oynayabilir mesela,sonra oraya buraya mı kiralayacağız bu çocuğu, genç oyuncuyu 11 oynatan bi dünya dev takım var, yetenekli ise şayet 11 olması lazım, yok biz yetiştirme klübü değiliz falan hikaye bence onlar, hem 11e hem de yedeğe genç oyuncu atarsın 2-3 tane. umarım gelen oyuncu 11 oynar

Haluk yürekli gecmis dönemlerde dogru haberler yapiyordu kabul

Ama genel olarak taraftarin güvenini kaybetti

Murat asik gibi bir holigan ile program yapan adama taraftar inanmaz ve güvenmez

Simeone ile konuşup ikna olmadıysan kafana sıçayım herif seni komple topcuya dönüştürür

yapma elit topçu diye kıvranan adamların olduğu yerde listede böyle bir ismin olma olasılığı kaç sence
Transfer listesi olarak değil. Bizim de gençleri takip eden bir ekibimiz vardır sonuçta onların listesindedir demek istedim. Yoksa ortada ilk başlarda elit dedikten sonra şu an bir anda gençlere dönmemiz o arada ne oldu bilmiyoruz maalesef.

Nhaga transfer edilir de tutarsa, 8 numara pozisyonu için Torreira' nın sezon sonu olası görülen ayrılığı durumuna hazırlık olur. Aynı profilde olmasalar da kadro ona göre kurgulanır; 4-3-3 e daha uygun hale gelir...

Çok düz olmayabilir.

Herifin ikili mücadelelerde uluslararası çapta bir kaç senedir üstünlüğü var. Biri PL güncel biri iki sene önce CL.

Aralık ortasında 4.5M sterlin konuşuluyormuş.

Güzel istatistikler. Benim isteğime uyuyor her sağlık durumu konusunda sıkıntı yoksa gelşin başlasın.

Bu nasil is ulan..

Tribunleri birbiri uzerine iseyen takim Sidiki diye oyuncu mu aldi simdi...

Dursun 4 aylığına Messi'yi al takımın havasını tersine çevir. Juve'nin gözünü korkut Avrupanın UEFA'nın göz bebeği ol juve maçının hakemleri bile senin takımına korumacı yaklaşır Messi bir tur daha görünsün diye bak bu dediğimi iyi düşün. Messi'yi getiren başkan olursun tarihte adın yazılır. Storelara forma yetiştiremezsin bak öyle isim.

Gs'de yönetimsel devrim şart. Kulüp hala 90'lardaki gibi yönetiliyor. Saçma sapan amatörce işler
Özellikle transfer vb. mevzularında öyle. İyi bir SD ve ekibi şart oraya ama göstermelik olarak değil yetkili olarak. En azından direk sorumluyu bilir ona göre olur her şey.

yani ben şunu anlıyorum o zaman Hasan hoca, Bizimkiler oulai'yi alamayınca ts'ye sizin scout ekibiniz iyi bari bir oyuncu önerin diyorlar onlarda bu oyuncuyu bize öneriyor öyle mi? Ya da medyayı takip edip ts bunu istiyormuş o zaman bunu alalım demiş olabilirler aynı kapıya çıkıyor o da.
Hayır, durum şöyle: Dün Scout ekibimiz itinayla Sydney Sweedy'i scout etmekteyken cepten bunlara bi bildirim geliyor: "Trabzon, Nhaga'ya teklif yaptı"

Önce onlyfansa sonra da silip Google'a Nhaga yazıp aratıyorlar. Olaylar bu şekilde başlıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt