Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun 4 aylığına Messi'yi al takımın havasını tersine çevir. Juve'nin gözünü korkut Avrupanın UEFA'nın göz bebeği ol juve maçının hakemleri bile senin takımına korumacı yaklaşır Messi bir tur daha görünsün diye bak bu dediğimi iyi düşün. Messi'yi getiren başkan olursun tarihte adın yazılır.
niye hic avrupa kulupleriyle adi gecmiyor anlamadim. bu adam 4 ay top oynamadan mi son dunya kupasina katilacak?

Genelde sag tarafta oynamış onceki yillarda ise ingileltereye gelmeden once orta saha gözüküyor . Kaybedileni geri kazanma orani ve ikili.mucadele orani orta sahada iken iyi

Hayır, durum şöyle: Dün Scout ekibimiz itinayla Sydney Sweedy'i scout etmekteyken cepten bunlara bi bildirim geliyor: "Trabzon, Nhaga'ya teklif yaptı"

Önce onlyfansa sonra da silip Google'a Nhaga yazıp aratıyorlar. Olaylar bu şekilde başlıyor...
Ben Sudney'e devam ederdim. :asd:

Özellikle transfer vb. mevzularında öyle. İyi bir SD ve ekibi şart oraya ama göstermelik olarak değil yetkili olarak. En azından direk sorumluyu bilir ona göre olur her şey.
Tamam da bunu kim yapacak, kimsenin niyeti yok. Bence ultraslan ultimatom ile dayatmalı bu işi artık. Gs'ye açıkça zarar veren bir durum

wieffer güncel istatistikmiş. yılbaşı haftası öncesi ayak parmağını kırmış. iyi istatistik he.

Bunlar getirse getirse ancak düz taban birini getirir orta sahaya, sezon sonunda da onu şutlayacak yer ararız.

Wifi kim yauv
akira kurosawa lol GIF by Maudit

waffle'ı niye bize versinler ben onu anlamadım. Hadi verdiler kaça verecekler bu da minimum 35-40'dır.

Tamam da bunu kim yapacak, kimsenin niyeti yok. Bence ultraslan ultimatom ile dayatmalı bu işi artık. Gs'ye açıkça zarar veren bir durum
Ben her transfer yangınında bunu diyorum asıl en büyük ve sürekli yangın bu konuda yapılmalı. Mevcut kafadaki yöneticiler bunu yapmaz ama ne diyelim inşallah bunu yapacak vizyonda bir ekip gelir.

wieffer milli takıma girmek için düzenli oynamak istiyor olabilir
opsiyonlu kiralık çekelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt