Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U-23 sağlam orta saha çözersek illa ki fırsat çıkacak gibi duruyor Nkunku, Griezmann bunlar olabilir.

Ama önce şu orta saha işini sağlama almak lazım.

Fenerin başını alması bizi sevindirmemeli transfer yok ortada

matondo olur
danois olur
zabi olur
mukau olur
magassa olur
keita olur
oulai olur

bunların hepsine okey

Dursun kurus harcamiyormus
1769908967455.webp

Orta saha işini kim baltalıyo onu bulmak lazım. Ben şöyle son dört seneye bakıyorum gördüğüm manzara hiç hoş değil. Önce Toreira Sergio mertens mata vardı. Mata bitikti. Sergio katkı vermesine rağmen asla istediğimiz orta saha profili olmadı. Hatta Mertens in extra defansif çabaları olmasa biz şampiyon da olamazdık. Ama Mertens normal 10 no gibi oynasa orta saha üçlüsü kesinlikle cok yanlış bir kurgu oluyodu. Ki ligde ne saçma goller yedik hatırlarsınız. Hadi diyelim 13. lükten sonra ilk sene olabilir. Yine bu üçlüyü yönetim aldı dicem. Ama sonraki senelere bakıyorum gelen Sara giden Sergio yine oraya yavaş driblingi olmayan defansif açıdan iyi olmayan bir profil geldi. Yani bişey değişmedi aslında. Lemina orta sahayı çekip ceviriyo ancak aldıran taraftar alanda yönetim sanki.. Çünkü hocanın demeci var 12 kişi mi oynicaz. Belliki istemiyodu. Bu senede Mertens gitti İlkay geldi Lemina olmayınca görüyoruz neler oluyo ve ne hikmetse halen dribling atabilen defansı da iyi bir 8 no hiç tercih etmedik. Gidilen isimlere bakıyorum coğu Sara profilinde isimler. 4 senedir sürekli aynı tercihler bana yönetimin işi gibi gelmiyo. Umarım bu hocanın tercihi değildir öyle ise vay halimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt