Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz bu taktikleri yazıyonuzda 352 442 bunu oynatacak hoca varmı ki beklentiniz var. Bizimki üçlüye göre transfer yaptırdığı sezon bile 4 lüye döndü becermeyince 1 ay içinde Yarım sezon dualarla maç bitirdik kanat beki adamları bekte heba ederek

Orta saha işini kim baltalıyo onu bulmak lazım. Ben şöyle son dört seneye bakıyorum gördüğüm manzara hiç hoş değil. Önce Toreira Sergio mertens mata vardı. Mata bitikti. Sergio katkı vermesine rağmen asla istediğimiz orta saha profili olmadı. Hatta Mertens in extra defansif çabaları olmasa biz şampiyon da olamazdık. Ama Mertens normal 10 no gibi oynasa orta saha üçlüsü kesinlikle cok yanlış bir kurgu oluyodu. Ki ligde ne saçma goller yedik hatırlarsınız. Hadi diyelim 13. lükten sonra ilk sene olabilir. Yine bu üçlüyü yönetim aldı dicem. Ama sonraki senelere bakıyorum gelen Sara giden Sergio yine oraya yavaş driblingi olmayan defansif açıdan iyi olmayan bir profil geldi. Yani bişey değişmedi aslında. Lemina orta sahayı çekip ceviriyo ancak aldıran taraftar alanda yönetim sanki.. Çünkü hocanın demeci var 12 kişi mi oynicaz. Belliki istemiyodu. Bu senede Mertens gitti İlkay geldi Lemina olmayınca görüyoruz neler oluyo ve ne hikmetse halen dribling atabilen defansı da iyi bir 8 no hiç tercih etmedik. Gidilen isimlere bakıyorum coğu Sara profilinde isimler. 4 senedir sürekli aynı tercihler bana yönetimin işi gibi gelmiyo. Umarım bu hocanın tercihi değildir öyle ise vay halimize.
Çok net Dursun. Aklınca Galatasaray'i düşünüyor

transfer yapmayacagiz gibi gorunuyor bu saatten sonra bir girisim olmaz

ADAM CIDDEN OYUNCU ALMIYOR PARA VERMIYOR OS YA. Allah belani versin senin oteline kuslar boklasim

Futbolun takim oyunu. Eger biri o gun kotuyse digerlerinin onun arkasini toplamasi gerekir. Tek kisi kazanmiyor, tek kisi kaybetmiyor. Bir takim hep beraber kazanip hep beraber kaybeder. Dolayisiyla yildiz olacak isim pesinde kosmanin anlami yok.

Son düzenleme:
herkes çok negatif konuşup beklenti düşürmeğe çalışıyor demek ki bi cuesta bulunmuş yine ve illa ki girecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt