Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He gelecek transfer vs beklerken , guya ayrilacak oldugumuz ve sonra ilk 11 oynattigimiz Yusuf Demir ne alemde? O isleri de mi saldi sportif as.

Dursuna ölene kadar başkan kalacaksın ama gs her sene 10. Olacak

Sen gideceksin gs cl alacak seçeneklerini sunsan ilkini seçer

Selamün aleyküm günaydın arkadaşlar . Wieffer geldi mi ?

İstatistik vs ilk bakilacak is degil bizim icin bence.

Hocanin ne istedigi(biliyorsa tabi) ve oyunucuyu mevcut kadro/oyuna nasil entegre edecegi daha buyuk problem. Bu kafada gidip Gueye ye bons ve maas baglamak mesela iki ucu kutupirt degnek...

Yonetim /baskan - transfer komitesi - hoca 3geninde hicbiri digerine tam guven vermiyor, taraftara hicbiri zaten guven vermiyor.

Lang bence iyi hamle, sezon ortasi para harcamadan tutarsa fiyati belli, hazirlik yapacagin bir surec. Asprilla tutmasa bile kaybettigin bir bonservis ya da para olmayacak (oynama opsiyonunu tam hatilamiyorum su an unutmazlarsa). Bunlar esas problem degil, cesitlilik icin iyi hamleler idi.

Ama esas soruna dair somut adim hic bir zaman atamiyorlar yav.

Bugün pazar transf komitemiz henüz uyuyordur.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonlar Ligi liste bildirimine 4 gün kala tostos'un keyfine kaldı koca Galatasaray kulübü.

Bugün bakalım hoca ve yönetim maç sonu ne diyecekler yada bir şey diyebilecekler mi

Galatasaray yöneticileri, transferlerde elinden geleni yaparak oyuncularla görüşmeleri belli bir aşamaya kadar getiriyor.

Ancak Başkan Dursun Özbek, bu transferlerin çoğuna onay vermiyor.

Erol Evcen

Tostos'un kafada Oulai dönüyor

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt