Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arenada maç kötü giderken neden oyuna alamıyorda deplasmanlarda alıyor acaba
amadrid maçı 1-1 oyuna almadı
gaziantep maçı 1-1 oyuna almadı

karagümrük olimpiyatta alıyor
fener olimpiyatta alıyor
city deplasmanda alıyor

hepside maç skorundan bağımsız nerdeyse

taraftarın tepki vereceğini bizden iyi biliyor hepsi bunu bilmelerine rağmen bunu yapıyolarsa diyecek bişey yok cidden
Enteresan bir done rts.

Kendi yaptığımız transfere değil de elalemin yapamadığı transfere sevinir olduk

hayırlı olsun güzel haberler var

Angel Gomes vitaminsizinden kurtulmuşuz neyse ki Wolwes'a gitmiş. Adamların küme düşmesi garanti ve ona rağmen kiralık gidebilmiş. Bizle adını hangi gazeteciler çıkardıysa, geriye dönük araştırılması lazım ki oyuncunun menejerinin para yedirmiş olması muhtemel, oyuncusunu bir yere yamayabilmek için

Orta saha işini kim baltalıyo onu bulmak lazım. Ben şöyle son dört seneye bakıyorum gördüğüm manzara hiç hoş değil. Önce Toreira Sergio mertens mata vardı. Mata bitikti. Sergio katkı vermesine rağmen asla istediğimiz orta saha profili olmadı. Hatta Mertens in extra defansif çabaları olmasa biz şampiyon da olamazdık. Ama Mertens normal 10 no gibi oynasa orta saha üçlüsü kesinlikle cok yanlış bir kurgu oluyodu. Ki ligde ne saçma goller yedik hatırlarsınız. Hadi diyelim 13. lükten sonra ilk sene olabilir. Yine bu üçlüyü yönetim aldı dicem. Ama sonraki senelere bakıyorum gelen Sara giden Sergio yine oraya yavaş driblingi olmayan defansif açıdan iyi olmayan bir profil geldi. Yani bişey değişmedi aslında. Lemina orta sahayı çekip ceviriyo ancak aldıran taraftar alanda yönetim sanki.. Çünkü hocanın demeci var 12 kişi mi oynicaz. Belliki istemiyodu. Bu senede Mertens gitti İlkay geldi Lemina olmayınca görüyoruz neler oluyo ve ne hikmetse halen dribling atabilen defansı da iyi bir 8 no hiç tercih etmedik. Gidilen isimlere bakıyorum coğu Sara profilinde isimler. 4 senedir sürekli aynı tercihler bana yönetimin işi gibi gelmiyo. Umarım bu hocanın tercihi değildir öyle ise vay halimize.
8 numara tercihleride oyuncu tercihleride sıkıntılı.
Ama bence en büyük sorun..Okan buruk ısrarla ve inatla 10 numaraya orta saha özellikli değilde forvet özellikle oyuncuları seçiyor.Aspirillada bu yüzden tercih edildi.
Kerem,mertens,yunus zamanında istenilen mikautadze,raspadori gibi hep aynı tarz adamları istiyor.Bu inadından vazgeçmesi gerekiyor.Özellikle avrupada çok büyük sıkıntı yaratıyor bu durum.Bildiğin 4-4-2 gibi oynuyoruz.Bu seferde oyuncular genel olarak bunu uygun değil.
Gene inadından vazgeçmeyecek..
İki orta saha gelse bile ikiside 6-8 gibi olacak.Ne kadar ilk 11 oyuncuları olacak oda tartışılır.Gene hiçbirley değişmeyecek.
Yunusu,ilkayı,sarayı. 10 noda görmek zorunda kalacağız.

1zx03u7.jpg

Açıkçası Dursun baskanin Okan bey icin daha fazla para harcamamasini içten içe destekliyorum. Elinde tarihin en iyi GS kadrosu var, birazcık tdlik yaparsa bizi bu kadroyla da hedeflere ulaştıracaktir.
Ts ile kapışsak ben Lang'i filan da almazdım. Görürdüm o zaman 12 kişi mi oynayacağız, kadrom çok geniş laflarını..
Dursum'dan daha ağır eleştiriyi hak ediyor da şimdilik yutkunuyoruz.

yalnız andy diouf baya iyi görünüyor

saranın daha hareketlisi ve delicisi ama biraz daha pas kalitesi zayıfı gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt