Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.423
- 72.967
- 5.188
Sami Yen takip ediyor
Durumunu soruşturduğumuz 855. kişi oldu herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami Yen takip ediyor
tehlike geçti...
Enteresan bir done rts.arenada maç kötü giderken neden oyuna alamıyorda deplasmanlarda alıyor acaba
amadrid maçı 1-1 oyuna almadı
gaziantep maçı 1-1 oyuna almadı
karagümrük olimpiyatta alıyor
fener olimpiyatta alıyor
city deplasmanda alıyor
hepside maç skorundan bağımsız nerdeyse
taraftarın tepki vereceğini bizden iyi biliyor hepsi bunu bilmelerine rağmen bunu yapıyolarsa diyecek bişey yok cidden
8 numara tercihleride oyuncu tercihleride sıkıntılı.Orta saha işini kim baltalıyo onu bulmak lazım. Ben şöyle son dört seneye bakıyorum gördüğüm manzara hiç hoş değil. Önce Toreira Sergio mertens mata vardı. Mata bitikti. Sergio katkı vermesine rağmen asla istediğimiz orta saha profili olmadı. Hatta Mertens in extra defansif çabaları olmasa biz şampiyon da olamazdık. Ama Mertens normal 10 no gibi oynasa orta saha üçlüsü kesinlikle cok yanlış bir kurgu oluyodu. Ki ligde ne saçma goller yedik hatırlarsınız. Hadi diyelim 13. lükten sonra ilk sene olabilir. Yine bu üçlüyü yönetim aldı dicem. Ama sonraki senelere bakıyorum gelen Sara giden Sergio yine oraya yavaş driblingi olmayan defansif açıdan iyi olmayan bir profil geldi. Yani bişey değişmedi aslında. Lemina orta sahayı çekip ceviriyo ancak aldıran taraftar alanda yönetim sanki.. Çünkü hocanın demeci var 12 kişi mi oynicaz. Belliki istemiyodu. Bu senede Mertens gitti İlkay geldi Lemina olmayınca görüyoruz neler oluyo ve ne hikmetse halen dribling atabilen defansı da iyi bir 8 no hiç tercih etmedik. Gidilen isimlere bakıyorum coğu Sara profilinde isimler. 4 senedir sürekli aynı tercihler bana yönetimin işi gibi gelmiyo. Umarım bu hocanın tercihi değildir öyle ise vay halimize.
para değil akıl transferi mi geliyorhayırlı olsun güzel haberler var
Küfür istiyor bu da
kolpa bile sallıyorsa mantıklı kolpa. herif süre bulamamışDurumunu soruşturduğumuz 855. kişi oldu herhalde
Ts ile kapışsak ben Lang'i filan da almazdım. Görürdüm o zaman 12 kişi mi oynayacağız, kadrom çok geniş laflarını..Açıkçası Dursun baskanin Okan bey icin daha fazla para harcamamasini içten içe destekliyorum. Elinde tarihin en iyi GS kadrosu var, birazcık tdlik yaparsa bizi bu kadroyla da hedeflere ulaştıracaktir.
Takımın boy ortalaması gayet yerindeSu cuculerin hepsini toplasinlar bizim takıma bir tanesi gelir yanlışlıkla yoksa. Takımda boy yok zaten hala orta saha için adı geçen isimler max 1.70m boyunda
Buda çok büyük bir kepazelik.kimsenin umrunda bile değil.Onu bunu bırakın da bu feneri düşürmemek için takla atan milyonlarca euro hibe eden herifin hastanesi ile biz niye anlaştık abi.
Bunlarla anlaştığımızdan beri burnumuz da boktan çıkmıyor. Sakatlanan 3 aydan önce gelemiyor.
Takımın boy ortalaması gayet yerinde