Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen nobet seko fofana futbol isini saldi mi yazmistim herifi porto almis. iyi oynarsa sovcez mecbur.

andy diouf'u transfer döneminin taa ilk başlarında söylemiştim çok iyi olurdu diye ama 3.takım olayı var dediler burada ki öyleymiş.Alexis Vossah yada Matondo gelmeli
Ne kadar saçma sapan bi kural yav. Bırakın topçu forma bulabildiği takımda güzelce oynasın. Gidecek kulübede çürüyecek boş yere.

Parma düşmemeye oynnuyof ama attıkları gol sadece 14, yedikleri 26

@Feramuz Kayalar ile bugun mactayız

hadi bakalım 1 kısi dursun istifa desin bakalım

feramuzu nasıl salıyorum üstüne

Allan saint maximin boşa düşmüş

şimdi degilse ne zaman

Ne kadar saçma sapan bi kural yav. Bırakın topçu forma bulabildiği takımda güzelce oynasın. Gidecek kulübede çürüyecek boş yere.
Asıl serbest bıraksan saçma olur, bazi oyuncular eskiden senede 4 takim değiştirirdi bu da sakat bir durum

17K wolfsburga, wolfsburgdaki İsveçli çöpte bize kitlenecek gibi görünüyor

Gecen gün Antalya - Trabzon maçında Oulai'yi canlı izledim yaptığı hatadan hariç maçın hiçbir dakikasında etkili degildi. İki üç tane uzun pas attı ama o kadar. Sorumluluk almıyor , defansif olarak çok zayıf , fizik zaten yok. Diğer oyuncuların yanında çocuk gibi kalıyor. Ucuz yırtmışız bu işten. Belki ilerde çok iyi oyuncu olacak ama bu fiyatlarla bize gelse 1 aya kalmaz ıslık yerdi.

mlsf bu lookman mevzusundan sonra kerem aktürk fena hırslanıp prime modunu açacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt