- 16 Haziran 2010
- 204.034
- 156.097
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar saçma sapan bi kural yav. Bırakın topçu forma bulabildiği takımda güzelce oynasın. Gidecek kulübede çürüyecek boş yere.andy diouf'u transfer döneminin taa ilk başlarında söylemiştim çok iyi olurdu diye ama 3.takım olayı var dediler burada ki öyleymiş.Alexis Vossah yada Matondo gelmeli
Kömür pahaliymisMert Kömür 'ü neden biz düşünmüyoruz mesela?
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Feramuz@Feramuz Kayalar ile bugun mactayız
hadi bakalım 1 kısi dursun istifa desin bakalım
feramuzu nasıl salıyorum üstüne
Asıl serbest bıraksan saçma olur, bazi oyuncular eskiden senede 4 takim değiştirirdi bu da sakat bir durumNe kadar saçma sapan bi kural yav. Bırakın topçu forma bulabildiği takımda güzelce oynasın. Gidecek kulübede çürüyecek boş yere.
Kimseye zararı yok ki adminim değiştirsin nolacakAsıl serbest bıraksan saçma olur, bazi oyuncular eskiden senede 4 takim değiştirirdi bu da sakat bir durum
Ben de maçtayım@Feramuz Kayalar ile bugun mactayız
hadi bakalım 1 kısi dursun istifa desin bakalım
feramuzu nasıl salıyorum üstüne
Uff çok safsin bazen kardeşim, şike de olur herşey olur bu tür şeylerin ihtimali yükselir hele aynı ligde falan olunca.Kimseye zararı yok ki adminim değiştirsin nolacak
cezaları açma bi daha döverimAllan saint maximin boşa düşmüş
şimdi degilse ne zaman
Bunlarin hayatları GS olmus. Kongre yapiyorlar orada da fenerden cok bizi konuşuyorlar. Nasil bir ezikliğin içinde olduklarının farkında değiller.