- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Maximin bjkye gidebilirdi ama sergen pek tutmuyo onu
Trabzon alır bence
Trabzon alır bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı yerden sakatlanmamıs bence bu sefer düzelecekyedek sağ bekimiz olmadığı için öyle yazdım. kolay sakatlık değildi kondisyoner ekibimiz zayıf. sorun futbolcuda değil
arne slotun da macar devşirme sağ bek fetişi var sanırımLiverpool ve Sallai ha? 30+5 milyonu mu alayım.
kesici sizelı bir ortasaha lazım. apo haalandı yetişemezdi de ortasaha kabak çiçeği gibi yarıktı o pas atılırken.Nkunku'ya falan gitmediğimiz senaryoda Mandela Keita yanlış hamle olur özellikle lig için
Tam bi fenee agzisabahtan beri fener konuşuluyor
meger ne büyüklermiş
Bu şahısın görseli de dahi yasak dostum. Sil bence
bu arada keitayı dönem başında max 15’e alırsın dönem sonu ucuzlar kafası +10 a mal olacakEkli dosyayı görüntüle 313987
anon hesapların bazıları mandela keita bitti yazmış. asprillacı arkadaş da (tolgahan da olabilir bu bilmiyorum) gece 4’te keitaya 24M + bonus teklif ettik yazmış.
cl için lazım orası doğru da lig için de hucumcu bir adam lazım.Keita'nın ligde 11 başladığı her orta saha denklemi defansif olur direkt , Nkunku çek önüne mesela arkayı Lemina-Keita yap hem ligde hem clde olacak kadro olurkesici sizelı bir ortasaha lazım. apo haalandı yetişemezdi de ortasaha kabak çiçeği gibi yarıktı o pas atılırken.
Ebesi bendim.Madem doğrularını konuşuyoruz bende paris fc 12 13 yaş takımından beri söylüyorum