Mert Erdaloglu
10 Numara!
Bizim yöneticiler demekki beşiktaş başkanı veya yöneticisi olsa selam verdiğine 10-15 maaş 100 milyon teklif ederlerdi getirmek için.Klübün itibarını kullandıkları halde ikna edemiyorlar
Başından beri diyorum sat sallaiyi 25 e 20 ye çek barışı sağ beke bitti bu iş seneye barış 50 milyonBarıştan anca sagbek olur ve muazzam para getirir manyak herif
Menerime dikine geçirmişler
Mrb Sergen h.gBarıştan anca sagbek olur ve muazzam para getirir manyak herif
Barış'ın tekrar 40 milyon seviyesine gelmesi için bu aksiyonu almak şart.Başından beri diyorum sat sallaiyi 25 e 20 ye çek barışı sağ beke bitti bu iş seneye barış 50 milyon
ligde kume dustuk Avrupada rezil olduk .o kadar karamsar bir tablo suan var ya inanilmazişin geldiği noktada osyi bile geçtim o kadar rezil durumdayızki genel anlamda artık katkı veren oyuncumuzun bile gitmesini istiyorum başka saçmalık çıkmasın diye
Geçen hafta musaba bunu çarşafa doladı yav. Her defasında dümdüz geçti. Hep aynı çalımı yiyen adam gelmesin mumkunseSallai'yi satıp Arda Okan alma fikri çık aklımdan...
o olursa da yine başka bir şey bulursun farketmezligde kume dustuk Avrupada rezil olduk .o kadar karamsar bir tablo suan var ya inanilmaz
%100 haklı
Adam dalga konusu.o kadar da olsun.6 şubatta gidecem zatenBu şahısın görseli de dahi yasak dostum. Sil bence
He alirlar