Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.973
- 36.455
- 2.773
dostum lens zamanını izle adamın, o zamandan beri istiyorum. sara alınmadan önce bunu baya istiyordum, istesek alabilirdik fena oynuyordu o dönem. ,nter adama yaramadı
aldık h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum lens zamanını izle adamın, o zamandan beri istiyorum. sara alınmadan önce bunu baya istiyordum, istesek alabilirdik fena oynuyordu o dönem. ,nter adama yaramadı
Armudun sapı üzüm çöpü adam kalmadıFirst touchu zayıf çünkü. GS de en tutmayacak adam first touchu olmayan adamdır hiç değişmez. En son golünü de 2022-23 sezonu atmış bu adam 6-8 no. Neyse piyasada adam kalmadı bunada şükür diyeceğiz belki gelişir.
Kimi alalımkeita bize derman olmaz
Para ülkede kalsın diye bir baskı var deniyorOulaiye 30 domalmaya ok olan herif neden diğer bütün alternatifleri veto ediyor?
Mantıklı açıklaması var mı
@Cihan AğzıkaraTN 7 kim tarafınan açılmalıdır ?
virmanKimi alalım
Biz de Sasha Boey alırız mis.sallai’ye sallaya sallaya adami liverpool sag bek transfer listesine soktunuz tebrik ederim
Oulaiye 30 domalmaya ok olan herif neden diğer bütün alternatifleri veto ediyor?
Mantıklı açıklaması var mı
dostum 1 kere izlemediğin adam hakkında keskin şeyler konuşmaHiç sanmam yav
5dkya red