Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala İcardi'den bir şeyler olacağını düşünenleri gördükçe hayret duygularım ziyadeleşiyor.

Yusuf demir,takım bulamadım hem alacaklarımı verin hem de bana takım bulun demiş yönetime

Hakan istemeyenler Andy diouf ister. Boudaui istemyenler ismi bilinmeyen no name topculara ağzının suyu akar . Bazen sadece market fiyatına göre topçu beğeniyoruz kimsenin fikri yok gerçekten.

Yusuf demir,takım bulamadım hem alacaklarımı verin hem de bana takım bulun demiş yönetime
Böyle olacağı belliydi.

Menajerler mahvediyor bu çocukları. Kiralık gitmek zorunda. Kimin parasını kime dağıtacaklar? Bu klüp bizim yok öyle bedavaya maaş. Hayat böyle birşey değil.

Juventus İcardi yi falan almaz yav abartmayalım zaten 1 gün falan kaldı orada transferin kapanmasına

İcardiyi juventusa verelimde 2 golde bize atsın reis içinde kalmasın

Icardi gittiginde Osimhen sakatlanirsa Ahmet Kutucu yu izlemek isteyenler var onu goruyorum bu saatten sonra oyuncu felan alamayiz
Biri koşamıyor (Ahmed), diğeri kilodan yürüyemiyor. Yok birbirinden farkları ki. Olmazsa barış forvet oynar, sallai oynar, ada oynar bu ikisinden daha iyidir. Bu İcardinin futbolculuğuna bitiriciliğine birşey demiyoruz. Adam o kadar kilolu ki artık bitiricilik meziyeti bile etkilenmiş. Kafaya kalkıyor çok ağır olunca vücud kalkmıyor ve koordinasyonu sağlayamıyor, bacaklar şişmiş topa istediği gibi vuramıyor. Ahmed zaten yeteneksiz ve mental çok zayıf.

Böyle olacağı belliydi.

Menajerler mahvediyor bu çocukları. Kiralık gitmek zorunda. Kimin parasını kime dağıtacaklar? Bu klüp bizim yok öyle bedavaya maaş. Hayat böyle birşey değil.
Sene sonu sözleşmesi bitiyo kiralık gidemez

Alacaklarını verip feshedeceksin ama çocuk utanmadan bir de bana takım bulun demiş kulüpteki utanmazlığın disiplinsizliğin seviyesine bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt