Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi gidecek os gelmeyecekGerekirse beleşe verin ama sözleşmesine bizim maçlarda oynama şartı koyun
Geçelim şu turu
Yusuf demir,takım bulamadım hem alacaklarımı verin hem de bana takım bulun demiş yönetime
Böyle olacağı belliydi.Yusuf demir,takım bulamadım hem alacaklarımı verin hem de bana takım bulun demiş yönetime
İcardi sene sonu kesin gidecekse ikincisiIcardi gidecek os gelmeyecek
Icardi kalacak os gelecek
Hangisi
önce duranı sonra en nesryi isteyen icardiyi de isterde , 1.si okan bırakmaz 2.si icardi gitmezJuventus İcardi yi falan almaz yav abartmayalım zaten 1 gün falan kaldı orada transferin kapanmasına
Biri koşamıyor (Ahmed), diğeri kilodan yürüyemiyor. Yok birbirinden farkları ki. Olmazsa barış forvet oynar, sallai oynar, ada oynar bu ikisinden daha iyidir. Bu İcardinin futbolculuğuna bitiriciliğine birşey demiyoruz. Adam o kadar kilolu ki artık bitiricilik meziyeti bile etkilenmiş. Kafaya kalkıyor çok ağır olunca vücud kalkmıyor ve koordinasyonu sağlayamıyor, bacaklar şişmiş topa istediği gibi vuramıyor. Ahmed zaten yeteneksiz ve mental çok zayıf.Icardi gittiginde Osimhen sakatlanirsa Ahmet Kutucu yu izlemek isteyenler var onu goruyorum bu saatten sonra oyuncu felan alamayiz
Sene sonu sözleşmesi bitiyo kiralık gidemezBöyle olacağı belliydi.
Menajerler mahvediyor bu çocukları. Kiralık gitmek zorunda. Kimin parasını kime dağıtacaklar? Bu klüp bizim yok öyle bedavaya maaş. Hayat böyle birşey değil.