Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi giderse torreira devri de biter
sonra görürüm sizi Cimbomlular
Yas 29 ya da sozlesme son senesine olan herkesi tartışmalı kulup bence gitsin demem ama tartismali yerine liste hazir olmali. Toreira mi gitti danois vb alınmalı zaten. Taraftara oynayacağım diye 30 luklara gitmek yerine bir profesyonel ekip ve kulüp kulturu olmali bence

Bugün en son forumda girdiğimden beri 60 sayfa geçmiş..Heyecanlandım herhalde birilerini aldık dedim.50 sayfayı okumak zor geldi son 30 dan başladım bir tane çöpün isimi çıkmış başka bir bk yok..
Allah sizin cezanızı versin utanmaz iş bilmezler istifa edin lannnnn

Yas 29 ya da sozlesme son senesine olan herkesi tartışmalı kulup bence gitsin demem ama tartismali yerine liste hazir olmali. Toreira mi gitti danois vb alınmalı zaten. Taraftara oynayacağım diye 30 luklara gitmek yerine bir profesyonel ekip ve kulüp kulturu olmali bence
aynen danois vb GS'de

İcardi gidebilir zaten birgün gidecek

ama İcardi gidiyor diye sevinenin ben!

Bir Galatasaraylı İcardinin gidişine ğzülmüyorsa adam değildir NET!
üzülmedim diyende yalan söylüyordur zaten illaki insanın içinde en azından bir burukluk olur

Oyuncuların Okan Hocayı sevmesinin nedeni onları serbest bırakması zaten. Disiplinli sert bir hoca olsa İcardi ilk yıldan sonra kaçardı burdan. Baktı istediği zaman istediği kadar izin alıyor, istediği zaman İtalya'ya Arjantin'e gidiyor niye sevmesin ,ben olsam ben de severim. Ama ciddi bir mücadele ve fizksel sağlamlık ,taktik, teknik açıdan bu model tabiki yanlış. Ama Okan Hoca bu modeli uygulayamaz.
Yalniz rtas bizde suan olan sey serbest birakma degil ya o 1.senesinde falandı. Bizde şuan olan sey bildigin çiftlik rahatlıgi falan. Emrenin dedigi gibi.

evet lille'den haraldson ve az'den parrott için 40 milyonu gözden çıkardım

Icardi gibi iyi GSli yapamıyor o
?

s-96c4d35f2a084a0f291db40880f11dd729dfa3e9.webp

Oyuncuların Okan Hocayı sevmesinin nedeni onları serbest bırakması zaten. Disiplinli sert bir hoca olsa İcardi ilk yıldan sonra kaçardı burdan. Baktı istediği zaman istediği kadar izin alıyor, istediği zaman İtalya'ya Arjantin'e gidiyor niye sevmesin ,ben olsam ben de severim. Ama ciddi bir mücadele ve fizksel sağlamlık ,taktik, teknik açıdan bu model tabiki yanlış. Ama Okan Hoca bu modeli uygulayamaz.

pek sevdiklerini sanmıyorum

Okan buruk için mevcut kulüplerinde, gerçek antrenörler ile antreman yapmış 3-5 oyuncu ile şampiyonluk yaşaması icin fırsat vermeye devam edelim. Aldığımız tüm oyuncuların seneye performansı yerlerde olunca görüşürüz. Bir kaç oyuncu özel olarak antrenör tutarak bu olumsuzluktan bir nebze uzak kalabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt