Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eger olur da giderse ugurlamak icin havalanina gidilmeli. Ben hala severim kendisini ama simdi olmasa bile en gec sezon sonu vedalasilmaliEn önemlisi bu. Giderken tü kaka yapmak alçaklıktır nankörlüktür. Gerekirse havaalanından yüzlerce taraftarla yollamak lazım
Yahu Mason senin sevdiğin İcardi Okan Buruk'u omzunda taşıyor her şampiyonlukta nasıl sevmesin.pek sevdiklerini sanmıyorum
Yahu Mason senin sevdiğin İcardi Okan Buruk'u omzunda taşıyor her şampiyonlukta nasıl sevmesin.
Akşama ilk 11 eyüpEyüp ile transfere kapattik
Işte canimiz istemiyormanu ugarte'yi oynatmıyor niye almıyoruz?
Elit firsat transferleri bekliyoruz. Bir cok gerizekali takim bize elit adamlarini bedavaya yakin vermek icin transferin son gunu siraya girecekmis.Bugün en son forumda girdiğimden beri 60 sayfa geçmiş..Heyecanlandım herhalde birilerini aldık dedim.50 sayfayı okumak zor geldi son 30 dan başladım bir tane çöpün isimi çıkmış başka bir bk yok..
Allah sizin cezanızı versin utanmaz iş bilmezler istifa edin lannnnn
evet, sokuk bir 3.luk macina cikacagina kupa macina gelmeliydi, ki oynamayacagini da biliyordu.osimhen afrika kupası muhabbetine kinliyim dostum
bizi sampiyon yapmalı icerde fbye fln 3 atmalı anca gecer
kupa verdik o yokken
Oyy, kıyamam, ne kadar da müşfik merhametli bir adammış.. tüh maşallah..kutucuyu verelım hemen