Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize 12-13 Tostos başkan hatrına bize yüzde 40 tenzilat yaptılarHani 12-13e aliyorduk
Ben de öyle düşünüyorum bu aradaAcil stoper almalıyız, apo ile Kaan ile olmaz olamaz.
Wolfsburg’un bonuslarla 20 milyona yakın teklifini reddetmişler. Takımda kalıyormuş
verem hainoğluyla , barışın olmadığı bir gsyi izlemeyeli yıllar olmuştu ne tesadüf ki rahat bir maç izledikBarış alpersiz bir gs ne güzel bir gs idi
Ergün renktaş kimse böyle bir şey söylemiyor, en İcardi savunucusu bile böyle bir şey demiyor
Bence Don Kişot gibi hayali düşmanlar yaratıp yel değirmenlerine savaş açmayalım.
Sıra toreira ve yunus da
Bunları da takımdan kestireceğiz
rakip geri cekilince barış sadece orta acabiliyor mac boyuBaris'a ben zaman zaman tepki gostersem de onun faydali oyuncu oldugunu yine belirtmek lazim. Ama ozellikle ic saha maclarinda rakiplerin daha cok geride bekledigi oluyor, o tarz maclarda BAY cok yapmak istedigi o uzun deparlari her zaman yapamaz. Lang gibi oyuncun varsa daha cok tiki taka ve dar alanda paslasmalar ile forveti de oyuna cekersin ayrica bek oyuncusuna karsi dikine dogru calim atar diye soylemistim. Dogru kullanirsan cok faydali olur yeterki ona o guveni hoca versin.
haydaaaaa
haydaaaaa