Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergün renktaş kimse böyle bir şey söylemiyor, en İcardi savunucusu bile böyle bir şey demiyor

Bence Don Kişot gibi hayali düşmanlar yaratıp yel değirmenlerine savaş açmayalım.

hayır üstat taraftara değildi lafım. "icardi kalmak için 11 garantisi istiyor, juve 11 garantisi verdi" haberi üzerine yazdım. doğru yanlış bilemem ama adam yedek kalıp son 10 dakika girince mutsuz olduğu belli.

Baris'a ben zaman zaman tepki gostersem de onun faydali oyuncu oldugunu yine belirtmek lazim. Ama ozellikle ic saha maclarinda rakiplerin daha cok geride bekledigi oluyor, o tarz maclarda BAY cok yapmak istedigi o uzun deparlari her zaman yapamaz. Lang gibi oyuncun varsa daha cok tiki taka ve dar alanda paslasmalar ile forveti de oyuna cekersin ayrica bek oyuncusuna karsi dikine dogru calim atar diye soylemistim. Dogru kullanirsan cok faydali olur yeterki ona o guveni hoca versin.

Sörloth sakat yav ne anlatıyonuz

Baris'a ben zaman zaman tepki gostersem de onun faydali oyuncu oldugunu yine belirtmek lazim. Ama ozellikle ic saha maclarinda rakiplerin daha cok geride bekledigi oluyor, o tarz maclarda BAY cok yapmak istedigi o uzun deparlari her zaman yapamaz. Lang gibi oyuncun varsa daha cok tiki taka ve dar alanda paslasmalar ile forveti de oyuna cekersin ayrica bek oyuncusuna karsi dikine dogru calim atar diye soylemistim. Dogru kullanirsan cok faydali olur yeterki ona o guveni hoca versin.
rakip geri cekilince barış sadece orta acabiliyor mac boyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt