Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beppe Marotta uzman bi herif

Juventus'u bok cukurundan cekip cikardiydi, 10 sene ust uste sampiyon oldular kurdugu kadrolarla

Ronaldo'nun alinmamasi icin cok ugrasmis, Italya'nin Ali Koc'uyla ters dusup ayrilmisti Juve'den

Gider gitmez Juventus bitti

Oradan da gitti Inter'i bok cukurundan cekip cikardi, dogru duzgun para harcamadan sampiyonluklar CL finalleri getirdi

Roportajlarda dedigine gore buradan sonra Italya Milli Takimi ile ilgilenmek istiyormus. Gider orayi da toparlar

Italyanlar yeniden DK kovalamaya baslarlar

Keske denk gelse bize de boyle bi adam da kulubumuzu ihya etse
Kulübümüze böyle bir adam denk gelse ertesi sene bir simitçi, bir ahlatçı, efendime söyliyim bir müteahhit gelip alaşağı eder adamı yaptıklarına çöker.

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Yunus Lang
Osimhen

Ederson
Semedo Skriniar Oosterwolde Brown
Kante Guendouzi
Musaba Asensio Lookman
En Nesyri

Yedeklere girmiyorum bile. dursun yok olacaksin yok

Ulan arkadaş bu kadar alkoliği bir forumda nasıl bir araya toplamışlar, biri sinirleniyo öteki felsefe yapıyo, bi tane de futboldan anlayan yok
Şuraya gelip iki ttansfrr haberi iki gğzel anlamlı buram buram futbol zekası kokan yorum sapına kadar tepki görelim diyoruz…Yok arkadaş troll yuvası olmuuş nöbet.
Bende bakıyorum yorumlara gerçekten taraftar yönetim olayı tencere kapak misali..

35 oulai ya bayılacağıma 50 paqueta ya bayılırdım her transferde Store adresi gösteren yönetim gider Trabzon a 35 bayılırsa ağzı ile kuş tutsa eleştiririm

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Yunus Lang
Osimhen

Ederson
Semedo Skriniar Oosterwolde Brown
Kante Guendouzi
Musaba Asensio Lookman
En Nesyri

Yedeklere girmiyorum bile. dursun yok olacaksin yok
Mert sal gitsin kafayı yersin olanlar oldu koyarsak koyarız, yenilirsek yeniliriz kıyamet kopacak değil ya sonuçta ne ilk defa şampiyon oluyoruz ne de ilk defa şampiyonluğu kaybederiz.

Uğurcan
Sallai singo apo barış
Lemina torreira
Sane sara lang
Osimhen

İkinci yarı aspirinna yunus Davidson
İlkay süresiz kadrodışı bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt