- 31 Aralık 2015
- 13.860
- 8.974
- 1.588
Normalde hemen hemen her gün simit yerim yeminle dursun, Kavukçu gitmeden simit yemicem dedim 15 gündür acayip canım çekiyor Allah belanızı verecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübümüze böyle bir adam denk gelse ertesi sene bir simitçi, bir ahlatçı, efendime söyliyim bir müteahhit gelip alaşağı eder adamı yaptıklarına çöker.Beppe Marotta uzman bi herif
Juventus'u bok cukurundan cekip cikardiydi, 10 sene ust uste sampiyon oldular kurdugu kadrolarla
Ronaldo'nun alinmamasi icin cok ugrasmis, Italya'nin Ali Koc'uyla ters dusup ayrilmisti Juve'den
Gider gitmez Juventus bitti
Oradan da gitti Inter'i bok cukurundan cekip cikardi, dogru duzgun para harcamadan sampiyonluklar CL finalleri getirdi
Roportajlarda dedigine gore buradan sonra Italya Milli Takimi ile ilgilenmek istiyormus. Gider orayi da toparlar
Italyanlar yeniden DK kovalamaya baslarlar
Keske denk gelse bize de boyle bi adam da kulubumuzu ihya etse
Ben futbol konuşuyorum tuhaf tuhaf şeyler soruyolar Osman abi, ne anlarım uzakdoğu dövüş sanatlarındanAzgın bir tırcıdan hangi konuda bir bilgelik bekliyodun ben anlamadım ki
„Ufak agrilar, hazir degil, riske etmeyecez“kayseri maçında singo asprilla torreira lang ilk 11 olmalı
izin veren taraftar da aglamayacak o zamanKulübümüze böyle bir adam denk gelse ertesi sene bir simitçi, bir ahlatçı, efendime söyliyim bir müteahhit gelip alaşağı eder adamı yaptıklarına çöker.
Reis bir tane buton var ya derdini ... diye başlayan.Normalde hemen hemen her gün simit yerim yeminle dursun, Kavukçu gitmeden simit yemicem dedim 15 gündür acayip canım çekiyor Allah belanızı verecek.

Taraftarın ne gibi bir etkisi var ki genel kurulda? En az suçlu taraftar hatta burada.izin veren taraftar da aglamayacak o zaman
Şuraya gelip iki ttansfrr haberi iki gğzel anlamlı buram buram futbol zekası kokan yorum sapına kadar tepki görelim diyoruz…Yok arkadaş troll yuvası olmuuş nöbet.Ulan arkadaş bu kadar alkoliği bir forumda nasıl bir araya toplamışlar, biri sinirleniyo öteki felsefe yapıyo, bi tane de futboldan anlayan yok
„Ufak agrilar, hazir degil, riske etmeyecez“
Mert sal gitsin kafayı yersin olanlar oldu koyarsak koyarız, yenilirsek yeniliriz kıyamet kopacak değil ya sonuçta ne ilk defa şampiyon oluyoruz ne de ilk defa şampiyonluğu kaybederiz.Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Yunus Lang
Osimhen
Ederson
Semedo Skriniar Oosterwolde Brown
Kante Guendouzi
Musaba Asensio Lookman
En Nesyri
Yedeklere girmiyorum bile. dursun yok olacaksin yok
taraftar bu kulubun sahibidirTaraftarın ne gibi bir etkisi var ki genel kurulda? En az suçlu taraftar hatta burada.
Yönetim osimheni bile taça düşürdü
Samsun simidi bu borumu yavReis bir tane buton var ya derdini ... diye başlayan.![]()