Ya bilader valla yabancı kanat oyuncusuna çok gerek yok, yerli iyi kanatlar vardı siz mal gibi Trabzon'a Fener'e bıraktınız.

Yunus-Oğuz Aydın
Barış-Aral

Bu 4 kanat oyuncusu da bizim olabilirdi şuan ve taş gibi kanat rotasyonumuz olurdu tüm yabancı hakkımızı mis gibi elit orta saha için kullanırdık.

bct yazın başından beri getunden sallayıp durdu

artık yasaklansa ii olur gibi

ya ne LEAO'su bilader

adam buraya gelirse top falan oynamaz, aynı zamanda bizim 23 yaş üstü hakkımızı kullanmamız gereken yer oyun kurucu orta saha.

LEAO Milan'da bile yatışa geçen eleman, buraya gelirse hepten salar.

bize sporcu karakteri sağlam oyuncular lazım,

Duran, Leao falan çıkan isimlere bak yarabbim
Şaşırtıcı.

Hem sol hem 10 oynar. Her türlü Leao'dan daha iyi olur. Bir de u23'e giriyor. Leao her açıdan mantıksız geliyor bana. Tek mantıkşı yanı Sane satılıyorsa olur. Onda bile tercihim Leao olmazdı ama en azından mantığa oturtabilirsin.
Dusunceni anladim renkdas ama Ensico bence bizde sadece 10 numara olarak dusuluyor bunu anlatmak istedim.

ya ne LEAO'su bilader

adam buraya gelirse top falan oynamaz, aynı zamanda bizim 23 yaş üstü hakkımızı kullanmamız gereken yer oyun kurucu orta saha.

LEAO Milan'da bile yatışa geçen eleman, buraya gelirse hepten salar.

bize sporcu karakteri sağlam oyuncular lazım,

Duran, Leao falan çıkan isimlere bak yarabbim
Yarın gelse bugün gelmesin diyenlerin çoğu büyüye kapılacak dursun övecek maalesef

Genelde yıldız isimlerde pek performansa falan bakmıyordun. Olumlu bakıyordun bu sefer olumsuz bakman şaşırtıcı geldi.
performans çünkü değişebilir, iki senedir düşüşte olan bir yıldız oyuncu sende tekrar parlayabilir vs.

Leao direkt sorunlu bi herif, böyle tiplerin burada başarılı olması iyi işler yapması falan mümkün değil

asla asla girilmemesi gereken bi risk

Geri
Üst Alt