performans çünkü değişebilir, iki senedir düşüşte olan bir yıldız oyuncu sende tekrar parlayabilir vs.

Leao direkt sorunlu bi herif, böyle tiplerin burada başarılı olması iyi işler yapması falan mümkün değil

asla asla girilmemesi gereken bi risk
Fiziksel olarak performansı düşen bir oyuncunun tekrar iyiye çıkmasını mümkün görmüyorum. Tam tersi sorunlu denilip burada performans veren oyuncu daha fazla fiziksel düşüş olan oyuncuya göre. Leao'dan bağımsız bu dediğim bu arada. Leao bence karakter sorunundan ziyade futbol oynama isteğinde sorun var. O yüzden tam olarak sorunluya koymaktan çok iştahsız oyuncu ve uzak durulmalı yorumuna katılıyorum

Ne leao su??? Yazık paraya, kotaya...

Dursun kendine acilan #tagi görunce hemen taraftari yemlemek icin parali kalemine twit attirmis. Umarim yememiṣsinizdir. Tage yuklenmeye devam
#SabrımızKalmadıDursunÖzbek

Burhan Can Terzi:''Leao,Galatasaray'a sıcak bakıyor.Tepkiler okuyorum çok da mantıklı bulmuyorum Leao isteğinin eleştirilmesini.''

Parayi leao gömup diger posyonlara para kalmadi diyip sacma sapan herifleri kiralar bu akilsiz insanlar

Çok gereksiz bir transfer olur. Sırf ismi var diye transfer etmeye çalışıyorlar sanırım. Enciso'yu alın bunun 3'te 1 maliyetine alınır. Çok daha faydalı olur.

O maliyetlere enciso+ u23 santrafor alınabilir. Milan minimum 45-50 ister. Leao 10 civari maaş ister.

Dursun Özbek rezillikleri diye bi twitter sayfası açan birinin kısa zamanda 50k takipçisi var gibi

Geri
Üst Alt