- 30 Temmuz 2009
- 12.378
- 6.632
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman çaktırmadan düşük viteste iş yapacak adamlar alsınlar anelkanın bonusu Ribery gibiKırk yılın başı paylaşım yapan Ultraslan lideri bile kısa süre içerisinde 2 tane tweet atıyorsa içeriden bir şeyler duyuyor demektir. Yönetime bir yerlerden vitesi düşürün talimatı geldiği söyleniyor.
Ekşide yazıyor 1-2 duyumu çıktı. Ama bize duyum olsun yeterKahvekonyak kim knk
Guvenilir kaynak mi

Al iste en iyi yerli 9 no'muzu da veriyorlar
Hesabın 12K takipçisi var ama gerçek mi bilemedim
Tinerle topcularin aklini bulandirmismardir. Baska aciklama bulamiyorumYav bu bjk nasıl ikna etti bu trossard ve salahı, o paraların fazlasını arap takımları da verirdi. Şimdi de hojbjerg ile ilgileniyorlarmış.
![]()
Yönetim tatmin edici düzeyde transferler için Ağustos ortasını beklerse, 1. Hafta oynanacak olan Çorum FK maçında şöyle bişe görebiliriz.
Sakin ol rts. Dun genclerimizi gördun, icin rahat olsun gelecegimiz emin ellerdeSinirden elim ayagim titriyor
Osi sane varken böyle bir göruntunun imkani yok![]()
Yönetim tatmin edici düzeyde transferler için Ağustos ortasını beklerse, 1. Hafta oynanacak olan Çorum FK maçında şöyle bişe görebiliriz.
![]()