Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 3.406
- 1.470
- 1.913
an itibarıylaşu anki durumumuzu özetlemek için önce hocanın açıklamasını ele alalım
hoca diyor ki geçen sene dar kadronun sıkıntılarından ders aldık yani geniş kadro kurmamız lazım
geçen seneden icardi gitti, kiralıklar gitti, lemina gidecek gibi, kaan ve ilkayı da ben saymıyorum bile...
an itibariyle galatasarayın 2 stoperi var en az iki tane daha lazım ki bunların en az birinin kalitesi minimum davinson apo ayarında olmalı
an itibariyle galatasarayın kesici bir 6 numarası yok belli ki lesley 6 düşünülmüyor
an itibariyle galatasarayın orta sahada oyun kurabilecek tek oyuncusu var o da sara, sakatlansa geçmiş olsun
an itibariyle galatasarayın 10 numarası yok hadi yedeğinin olmamasını geçiyorum
an itibariyle galatasarayın sadece 3 kanat oyuncusu var ve alınacak adamın da rastgele yer doldursun diye olmaamsı lazım çünkü sane ve barışı tehdit edecek oyuncu olmazsa onların da verimi düşer
an itibariyle galatasarayın sadece 1 santraforu var ki en az 3 olmalı ama hadi 2 olsun diyelim
galatasarayın an itibariyle en az 4 tanesi ilk 11i alacak seviyede 6-7 transfere ihtiyacı var her mevkide 2 alternatifli iyi bir kadrosu olması için
niteliği bırakın nicelik olarak yetersiz bu takım
1 ay önce belki değil ama şu an yangın yapmakta haklı taraftar
çıkan haberler hem adet olarka hem kalite olarak insanın içini rahatlatacak cinsten değil