Takımda Brahim Diaz'ı ister misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    136
  • Anket kapatılmış .
şu anki durumumuzu özetlemek için önce hocanın açıklamasını ele alalım

hoca diyor ki geçen sene dar kadronun sıkıntılarından ders aldık yani geniş kadro kurmamız lazım

geçen seneden icardi gitti, kiralıklar gitti, lemina gidecek gibi, kaan ve ilkayı da ben saymıyorum bile...

an itibariyle galatasarayın 2 stoperi var en az iki tane daha lazım ki bunların en az birinin kalitesi minimum davinson apo ayarında olmalı

an itibariyle galatasarayın kesici bir 6 numarası yok belli ki lesley 6 düşünülmüyor

an itibariyle galatasarayın orta sahada oyun kurabilecek tek oyuncusu var o da sara, sakatlansa geçmiş olsun

an itibariyle galatasarayın 10 numarası yok hadi yedeğinin olmamasını geçiyorum

an itibariyle galatasarayın sadece 3 kanat oyuncusu var ve alınacak adamın da rastgele yer doldursun diye olmaamsı lazım çünkü sane ve barışı tehdit edecek oyuncu olmazsa onların da verimi düşer

an itibariyle galatasarayın sadece 1 santraforu var ki en az 3 olmalı ama hadi 2 olsun diyelim

galatasarayın an itibariyle en az 4 tanesi ilk 11i alacak seviyede 6-7 transfere ihtiyacı var her mevkide 2 alternatifli iyi bir kadrosu olması için

niteliği bırakın nicelik olarak yetersiz bu takım

1 ay önce belki değil ama şu an yangın yapmakta haklı taraftar

çıkan haberler hem adet olarka hem kalite olarak insanın içini rahatlatacak cinsten değil
an itibarıyla

Bizim yönetimi azıcık tanıyorsam altın yükselirken fondaki paraları altına veya altın ağırlıklı fonlara basmış altın düşerken çıkmayıp zarar etmişizdir. Şimdi de divan kurulundaki dedelerden korkup altının yükselmesini bekliyordur bizimkiler. Ya da o tarz bir durum vardır. Divan kurulu dedelerini kontrollü yangın için göreve davet ediyorum. Konuşun dedeler şampiyonluk elden gidiyor....

Yönetim belki de en akıllı transfer sezonunu geçiriyor finansal anlamda

kiralık zorunlu satın alma yöntemi gsmiz icin win win durumudur

lang asprilla boeyde bu sistemin iyiligini gördük

cukcukuyuda böyle aldık

20 30 verip direk alıp singo jelert gibi laf yiyeceklerine bu formül üzerinden transfer deniyorlar

buda paramız mı yok diye aglamaya sebep oluyor..

Hayır paramız var ama sokaga atacak paramız yok.. zorunlu opsiyonlu ile anlastıgımız vakit geri dönüş her zaman vardır

Ha bruno ve can transferi için demiyorum bunu, katkı verecegi şüpheli tutup tutmayacagı belli isimlere diyorum
ne diyon

Var. Bruno Fernandes'e geri dönüşü olmayacak 3-4 yıllık 100-120 milyon euro gibi bir para bağlayacağız diye korku var.
Bu geri dönusu olmayacak lafi kadar sacma laf yok. Sanki her aldigimiz topcu dan para kazaniyoruz. Kimi sattik bugune kadar?

Icardiye toplam 40-50milyon bagladik sonucta para kazandik mi bonservis olarak? Yok ama karsiligini aldik mi? Aldik sampiyon olarak cl geliri olarak

Bruno da belki sana 3 senede 2 sampiyonluk kazandiracak cl geliri gelecek devaminda sponsorluk gelecek, avrupada surekli olur ve gruptan cikarsak bu ilerde transfer icin kolaylik saglayacak

Birakalim artik bu transferin geri dönusu olmayacak kafalarini. Bazi topculardan basari haric birsey beklenmez

Misal messi ihtimali olsa 1 senelik 30milyona gelirim dese yok yav geri dönusu olmaz bunun almayalim mi diyecez?

H
Bu geri dönusu olmayacak lafi kadar sacma laf yok. Sanki her aldigimiz topcu dan para kazaniyoruz. Kimi sattik bugune kadar?

Icardiye toplam 40-50milyon bagladik sonucta para kazandik mi bonservis olarak? Yok ama karsiligini aldik mi? Aldik sampiyon olarak cl geliri olarak

Bruno da belki sana 3 senede 2 sampiyonluk kazandiracak cl geliri gelecek devaminda sponsorluk gelecek, avrupada surekli olur ve gruptan cikarsak bu ilerde transfer icin kolaylik saglayacak

Birakalim artik bu transferin geri dönusu olmayacak kafalarini. Bazi topculardan basari haric birsey beklenmez

Misal messi ihtimali olsa 1 senelik 30milyona gelirim dese yok yav geri dönusu olmaz bunun almayalim mi diyecez?

Her topcudan para kazanmiyoruz da Bruno gibi bir adami biz ancak bedava alabiliriz.. 100 milyonu bulan tahmini 2-3 yil fayda verecek bir transferde bir dusunmek gerekir..
İcardiyi 7.5a mi ne almistik brunoyu 25e falan alabiliyorsak ona da ses edilmez de tutup da 40-50 milyon da verilmez bu herifin seneligi zaten 15-20 olacak

H

Her topcudan para kazanmiyoruz da Bruno gibi bir adami biz ancak bedava alabiliriz.. 100 milyonu bulan tahmini 2-3 yil fayda verecek bir transferde bir dusunmek gerekir..
İcardiyi 7.5a mi ne almistik brunoyu 25e falan alabiliyorsak ona da ses edilmez de tutup da 40-50 milyon da verilmez bu herifin seneligi zaten 15-20 olacak

heis bruno niye 2 yıl fayda versin yav, 31 yaşında, 4 sene yani Hagi gibi 35'ine kadar oynar.

H

75milyonluk forvetin var ama onu besleyemiyorsun dogru durust adam ekmegini tastan cikarmaya calisiyor her mac. Aslan besliyorsan ona göre transfer yapman lazim. Ha besleyemiyorsan ozaman osimheni sat ona göre transferler yap

Hala brunonun gelecegini sanmiyorum, bence manu da birakmaz. Ama bruno gelirim dediyse manu da satmaya niyetliyse butun sartlar zorlanmali

Ihtimal yoksa ki bence yok. Dursun gene muhabirler araciyla taraftari yemliyor herzamanki gibi

Artik buyuk yangin cikmali. Tamam kadromuz fena degil de hem bazi oyuncularda doymusluk var hemde baya bi posyonda alternatifsizlik var. Toreyra baris apo ölecekti gecen sezon, gerekli transferler bir an önce yapilmali

unitedlıların konuşmalarından anladığım kadarıyla bruno'nun £40 milyon'dan aşağı verilmesi imkansız gibi,
carrick ve taraftar da kesinlikle gitmesini istememekteler.

bruno net 10 milyon €uro alıyor. yani ajanı boku püsürü 50 milyon €uro united'a, + en az 17.5 milyon da oyuncu ücreti demek. 3 yıllık da kontrat verirsek 100 milyon gibi bir maliyeti var

değer mi derseniz değer ama bu şartlarda alabileceğimizi pek sanmıyom

Yönetim belki de en akıllı transfer sezonunu geçiriyor finansal anlamda

kiralık zorunlu satın alma yöntemi gsmiz icin win win durumudur

lang asprilla boeyde bu sistemin iyiligini gördük

cukcukuyuda böyle aldık

20 30 verip direk alıp singo jelert gibi laf yiyeceklerine bu formül üzerinden transfer deniyorlar

buda paramız mı yok diye aglamaya sebep oluyor..

Hayır paramız var ama sokaga atacak paramız yok.. zorunlu opsiyonlu ile anlastıgımız vakit geri dönüş her zaman vardır

Ha bruno ve can transferi için demiyorum bunu, katkı verecegi şüpheli tutup tutmayacagı belli isimlere diyorum
sr2qn8g0rmdh1.gif

unitedlıların konuşmalarından anladığım kadarıyla bruno'nun £40 milyon'dan aşağı verilmesi imkansız gibi,
carrick ve taraftar da kesinlikle gitmesini istememekte.

bruno net 10 milyon €uro alıyor. yani ajanı boku püsürü 50 milyon €uro united'a, + en az 17.5 milyon da oyuncu ücreti demek. 3 yıllık da kontrat verirsek 100 milyon gibi bir maliyeti var

değer mi derseniz değer ama bu şartlarda alabileceğimizi pek sanmıyom
emir sato bize bruno getir

Para yok transfer yapamıyoruz gibi bir saçmalık olamaz.

Yıllara bölünüyor ödemeler genelde.Peşin 10 milyon euro versen 40-50 lik adam alırsın taksitle.

Geri
Üst Alt