Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.608
- 58.920
- 3.383
sane ayarında 10 numara mı
14. lük hayırlı olsun o vakit
14. lük hayırlı olsun o vakit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Yönetim tatmin edici düzeyde transferler için Ağustos ortasını beklerse, 1. Hafta oynanacak olan Çorum FK maçında şöyle bişe görebiliriz.
an itibarıylaşu anki durumumuzu özetlemek için önce hocanın açıklamasını ele alalım
hoca diyor ki geçen sene dar kadronun sıkıntılarından ders aldık yani geniş kadro kurmamız lazım
geçen seneden icardi gitti, kiralıklar gitti, lemina gidecek gibi, kaan ve ilkayı da ben saymıyorum bile...
an itibariyle galatasarayın 2 stoperi var en az iki tane daha lazım ki bunların en az birinin kalitesi minimum davinson apo ayarında olmalı
an itibariyle galatasarayın kesici bir 6 numarası yok belli ki lesley 6 düşünülmüyor
an itibariyle galatasarayın orta sahada oyun kurabilecek tek oyuncusu var o da sara, sakatlansa geçmiş olsun
an itibariyle galatasarayın 10 numarası yok hadi yedeğinin olmamasını geçiyorum
an itibariyle galatasarayın sadece 3 kanat oyuncusu var ve alınacak adamın da rastgele yer doldursun diye olmaamsı lazım çünkü sane ve barışı tehdit edecek oyuncu olmazsa onların da verimi düşer
an itibariyle galatasarayın sadece 1 santraforu var ki en az 3 olmalı ama hadi 2 olsun diyelim
galatasarayın an itibariyle en az 4 tanesi ilk 11i alacak seviyede 6-7 transfere ihtiyacı var her mevkide 2 alternatifli iyi bir kadrosu olması için
niteliği bırakın nicelik olarak yetersiz bu takım
1 ay önce belki değil ama şu an yangın yapmakta haklı taraftar
çıkan haberler hem adet olarka hem kalite olarak insanın içini rahatlatacak cinsten değil
ne diyonYönetim belki de en akıllı transfer sezonunu geçiriyor finansal anlamda
kiralık zorunlu satın alma yöntemi gsmiz icin win win durumudur
lang asprilla boeyde bu sistemin iyiligini gördük
cukcukuyuda böyle aldık
20 30 verip direk alıp singo jelert gibi laf yiyeceklerine bu formül üzerinden transfer deniyorlar
buda paramız mı yok diye aglamaya sebep oluyor..
Hayır paramız var ama sokaga atacak paramız yok.. zorunlu opsiyonlu ile anlastıgımız vakit geri dönüş her zaman vardır
Ha bruno ve can transferi için demiyorum bunu, katkı verecegi şüpheli tutup tutmayacagı belli isimlere diyorum
Bu geri dönusu olmayacak lafi kadar sacma laf yok. Sanki her aldigimiz topcu dan para kazaniyoruz. Kimi sattik bugune kadar?Var. Bruno Fernandes'e geri dönüşü olmayacak 3-4 yıllık 100-120 milyon euro gibi bir para bağlayacağız diye korku var.
Bu geri dönusu olmayacak lafi kadar sacma laf yok. Sanki her aldigimiz topcu dan para kazaniyoruz. Kimi sattik bugune kadar?
Icardiye toplam 40-50milyon bagladik sonucta para kazandik mi bonservis olarak? Yok ama karsiligini aldik mi? Aldik sampiyon olarak cl geliri olarak
Bruno da belki sana 3 senede 2 sampiyonluk kazandiracak cl geliri gelecek devaminda sponsorluk gelecek, avrupada surekli olur ve gruptan cikarsak bu ilerde transfer icin kolaylik saglayacak
Birakalim artik bu transferin geri dönusu olmayacak kafalarini. Bazi topculardan basari haric birsey beklenmez
Misal messi ihtimali olsa 1 senelik 30milyona gelirim dese yok yav geri dönusu olmaz bunun almayalim mi diyecez?
H
Her topcudan para kazanmiyoruz da Bruno gibi bir adami biz ancak bedava alabiliriz.. 100 milyonu bulan tahmini 2-3 yil fayda verecek bir transferde bir dusunmek gerekir..
İcardiyi 7.5a mi ne almistik brunoyu 25e falan alabiliyorsak ona da ses edilmez de tutup da 40-50 milyon da verilmez bu herifin seneligi zaten 15-20 olacak
75milyonluk forvetin var ama onu besleyemiyorsun dogru durust adam ekmegini tastan cikarmaya calisiyor her mac. Aslan besliyorsan ona göre transfer yapman lazim. Ha besleyemiyorsan ozaman osimheni sat ona göre transferler yapH
Her topcudan para kazanmiyoruz da Bruno gibi bir adami biz ancak bedava alabiliriz.. 100 milyonu bulan tahmini 2-3 yil fayda verecek bir transferde bir dusunmek gerekir..
İcardiyi 7.5a mi ne almistik brunoyu 25e falan alabiliyorsak ona da ses edilmez de tutup da 40-50 milyon da verilmez bu herifin seneligi zaten 15-20 olacak
Yönetim belki de en akıllı transfer sezonunu geçiriyor finansal anlamda
kiralık zorunlu satın alma yöntemi gsmiz icin win win durumudur
lang asprilla boeyde bu sistemin iyiligini gördük
cukcukuyuda böyle aldık
20 30 verip direk alıp singo jelert gibi laf yiyeceklerine bu formül üzerinden transfer deniyorlar
buda paramız mı yok diye aglamaya sebep oluyor..
Hayır paramız var ama sokaga atacak paramız yok.. zorunlu opsiyonlu ile anlastıgımız vakit geri dönüş her zaman vardır
Ha bruno ve can transferi için demiyorum bunu, katkı verecegi şüpheli tutup tutmayacagı belli isimlere diyorum
emir sato bize bruno getirunitedlıların konuşmalarından anladığım kadarıyla bruno'nun £40 milyon'dan aşağı verilmesi imkansız gibi,
carrick ve taraftar da kesinlikle gitmesini istememekte.
bruno net 10 milyon €uro alıyor. yani ajanı boku püsürü 50 milyon €uro united'a, + en az 17.5 milyon da oyuncu ücreti demek. 3 yıllık da kontrat verirsek 100 milyon gibi bir maliyeti var
değer mi derseniz değer ama bu şartlarda alabileceğimizi pek sanmıyom
Para yok transfer yapamıyoruz gibi bir saçmalık olamaz.
Yıllara bölünüyor ödemeler genelde.Peşin 10 milyon euro versen 40-50 lik adam taksitle.
nakit sıkıntısı çekiyoruz
bunalıyoruz