Htalks: Bu sene şampiyon kim olur şimdiden söylemek çok zor ama genel kanının aksine bu sene Fenerbahçe de Beşiktaş da Galatasaray’ın iyi haline karşı oynayacak bunu bilmeleri lazım. Geçen sezon olabilecek en kırılgan Galatasaray vardı. Sezon başı kalecisi belli değil, Sanchez en kötü halinde, Sane yeni gelmiş alışamamış, Osimhen sezonun yarısında ya sakattı ya Afrika kupasındaydı, Barış siyah ekran olayıyla uzak kaldı geri dönmeye çalıştı, Singo 3 ay oynayamadı, Icardi iyi dönemedi, Torreira yorgunluktan bitti ve bu takım 12 tane Şl maçı oynadı… Bence bu oyuncular bu sene geçen seneye göre çok daha iyi olacak üstüne yeni transferler gelecek. Eğer Fener ve Beşiktaş bu sene doğru düzgün yapılanmazlarsa Galatasaray’ın ligi erkenden koparacağını düşünüyorum

Sane'yi satarsak yerine Pulisic, İsmila Sarr yada sağa Barış'ı koyarak sol kanada Summerville'yi alınması daha mantıklı olur mesela. Bize en iyisi Pulisic olurdu keşke ihtimali olsa.

Buchi'nin olayı bu zaten. Güvenilir sayılacak hesapları anbean takip ediyor, sürekli haber kovalıyor, sonra kendi yorumuyla süsleyip bir kaç ekleme yaparak yazıyor. Sanchez kalıyor haberine ''Como 25 milyonun reddedilmesine şaşırdı'' yorumu gibi.

Burada olup biteni günlük olarak takip eden biri, bilgi konusunda Buchi'den geride değildir.
Osimhen senesi sonrası full bu şekilde devam etti ama bu coğrafyayı kültürü hiç bilmemesine rağmen işini iyi öğrendi, normalde herif ilkokul arkadaşı 3 ay sonra unutulur gider dedim kene gibi direniyor herif ne azim varmış.

Arap takımlarının bu kadar isimli oyuncu almasi biraz saçma. Kimse arabistan ligi ve asya şampiyonlar ligini izlemiyor. Bu işin sonunda arap takimlarini uefa şampiyonlar ligine alacaklar

Kagit ustunde A++ bile olur Sane ama performansa bakarsak ne dusunuyorsun
Diğerlerin performansını da bilmiyoruz. Geçen sene Sane istikrarsız performansı vardı çok iyi olduğu maçlar ve çok kötü olduğu maçlarda vardı. Sane gidiyorsa düşüşte ve 34 yaşında fizik olarakta düşüşte olan bir oyuncuyu almak yerine Pulisic vb. tarzı oyunculara gitmek daha mantıklı olur. Salah'a forma satışında pay+ imza+ bonus parası derken 2 yıllık 40 milyon vermek bana mantıklı gelmiyor

- Ponomarenko
- Tel
- Can Uzun
- Ederson (Sara'yı gönderip)
- Bremer (Apo ile dönüşümlü kullanırsak güzel katkı verir bence.)

Şu beşliye ben fitim.

Bana kalsa 25-30 milyon €'ya Davinson'da gitsin yerine hemen Marquinhos alırım. PSG'den ayrılacak diyorlardı. Yoklamak lazım.

Maaşı yüksek oyuncuları hiç satabileceğimizi düşünmüyorum ne singo ne sane gidecek o parayı bu adamlara verecek kulüpler yok singo bir nebze yaşından potansiyelinden belki ama o da zor. Arapların 2 3 yıllık baharı son buldu onlarda vermez. Ben sallai'den bir hamle bekliyorum o gidecekmiş gibi geliyor.

Masa kırılır gerek yok, müzakere için lazım masa
picture wife GIF

Pulisic adının hala çıkmaması skandal mertens'ten fazlasını verir.
Bizim sistemde Mertens kadar koşarsa 3 maça cenazesi çıkar buradan.

Normal sezonda zaten en az 2 ay sakatlıklarla uğraşıyor. Bizim oyun sisteminde bu sakatlık süreleri 6 aya kadar çıkar.

Geri
Üst Alt