Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.111
- 20.855
- 2.663
Hocam lig başlayacak bunlar transfer falan yapamazponomarenkoyu bile alamamış adamlar okan da 4-5 transfer daha olacak diye bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam lig başlayacak bunlar transfer falan yapamazponomarenkoyu bile alamamış adamlar okan da 4-5 transfer daha olacak diye bekliyor
Ngaha gibi çıkmasın sonraLeminayı direk sutalyın makau cekin
ben de bunu anlamıyorum. 3-5 sene önce star kontratı 4-5 civarıydı. şimdi 10dan aşşağı teklif etmiyoruz. enflasyonun da kat kat üstü. 5-6 milyon maaşa çok derken şimdi verdiğimiz maaşlar can sıkıyor. bunu nasıl sürdürebileceksin ki? allah korusun bi şampiyon olamasak ne olacak?Şu oyunculara 10 milyon yok 15 milyon maaş olayı can sıkıyor. Saçma sapan bir hal almaya başladı. Osimhen bile bana göre çok çok fazla maaş alıyor.
Nhagayı takıntı mı yaptın dostumNgaha gibi çıkmasın sonra
Yabancı alıyoruz adam oynayamıyor boşa kontenjan jelert de öyleNhagayı takıntı mı yaptın dostum
Yapacak bişey yok aldık artıkYabancı alıyoruz adam oynayamıyor boşa kontenjan jelert de öyle
Torreira hiçbir yere gidemez 5/5 yapıcazLemina ayni maas + 35 mac yaparsa 500 bin prim ile uzatiyorsa kalsin, Torreira Boca Juniorsa/Brezilya'ya satilsin.
Oralarda fazla yabanci olmuyor. Seni görduklerinde ufo gören köyluler gibi olmuslardirHocam Umeâ'daydım geçen hafta herkes benimle tanışıp arkadaş olmak istiyor
Evet en kötüsü bizde
hepsi iyiydi vallaİyi oynayan göze çarpan genç arslanımız var mı
İyi oynayan göze çarpan genç arslanımız var mı
Uranus bunu ona söylemistir ve ondan banlanmistir.sergen banlandı duyum yağıyor nasıl bir cünüp bu çocuk yav
Nhaga kiralanmalı zor şans bulmasıönce şunu diyeyim,
Lesley maça girer girmez Nhaga yerine maalesef arada çok bariz bi kalite farkı olduğunu gösterdi. Nhaga bu hazırlık maçında bana çok yetersiz geldi.
Bunun haricinde
Kazımcan ateş atıyor ciddili
Sara 2 nefis asist yaptı
Ali Bülbül savunmada zaafları var ama hücumda çok iyi bi sağ bek
Can Armando mükemmel bir frikik golü attı
Ada Yüzgeç çok iyi bi ayakiçi gol attı üstüne İcardi sevinci yaptı
oyuna sonradan giren Furkan 2-3 pozisyonda topu ayağına alınca direkt bende bi yetenek var, beni işleyin diye bağırdı