Şu oyunculara 10 milyon yok 15 milyon maaş olayı can sıkıyor. Saçma sapan bir hal almaya başladı. Osimhen bile bana göre çok çok fazla maaş alıyor.
ben de bunu anlamıyorum. 3-5 sene önce star kontratı 4-5 civarıydı. şimdi 10dan aşşağı teklif etmiyoruz. enflasyonun da kat kat üstü. 5-6 milyon maaşa çok derken şimdi verdiğimiz maaşlar can sıkıyor. bunu nasıl sürdürebileceksin ki? allah korusun bi şampiyon olamasak ne olacak?

1784319002609.webp

İyi oynayan göze çarpan genç arslanımız var mı

İyi oynayan göze çarpan genç arslanımız var mı

önce şunu diyeyim,

Lesley maça girer girmez Nhaga yerine maalesef arada çok bariz bi kalite farkı olduğunu gösterdi. Nhaga bu hazırlık maçında bana çok yetersiz geldi.

Bunun haricinde

Kazımcan ateş atıyor ciddili
Sara 2 nefis asist yaptı
Ali Bülbül savunmada zaafları var ama hücumda çok iyi bi sağ bek
Can Armando mükemmel bir frikik golü attı
Ada Yüzgeç çok iyi bi ayakiçi gol attı üstüne İcardi sevinci yaptı
oyuna sonradan giren Furkan 2-3 pozisyonda topu ayağına alınca direkt bende bi yetenek var, beni işleyin diye bağırdı

önce şunu diyeyim,

Lesley maça girer girmez Nhaga yerine maalesef arada çok bariz bi kalite farkı olduğunu gösterdi. Nhaga bu hazırlık maçında bana çok yetersiz geldi.

Bunun haricinde

Kazımcan ateş atıyor ciddili
Sara 2 nefis asist yaptı
Ali Bülbül savunmada zaafları var ama hücumda çok iyi bi sağ bek
Can Armando mükemmel bir frikik golü attı
Ada Yüzgeç çok iyi bi ayakiçi gol attı üstüne İcardi sevinci yaptı
oyuna sonradan giren Furkan 2-3 pozisyonda topu ayağına alınca direkt bende bi yetenek var, beni işleyin diye bağırdı
Nhaga kiralanmalı zor şans bulması

25-30 maç oynarsa belki gelişir bizde olmaz o iş

Kazımcanın golden önce saraya giden topta ali turapın dokanışı çok klas o bile kumaşı olduğunu hissettiriyor ama yaş da geldi artık

Geri
Üst Alt