Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.561
- 58.867
- 3.383
Cidden fm regeni gibi adı oğlanınada yüzgeç diye biri gerçekten varmış

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden fm regeni gibi adı oğlanınada yüzgeç diye biri gerçekten varmış

Aslında Lemina giderse bizim için daha hayırlı gibi geliyor. Defansif orta saha için Torreira ve Ugochukwu Merkez Orta Saha için Sara ile birlikte kullanabileceğimiz adam akıllı çift yönlü bir orta saha ile çok daha dengeli olabilir orta sahamızLeminayı direk sutalyın makau cekin
Musap daha da ilginc yav dünmü ne foruma dönmüstü 1 aydan fazla bir mih yemis yinesergen banlandı duyum yağıyor nasıl bir cünüp bu çocuk

İmza parası + imaj haklarının olmama ihtimali yok ama bunları açıklamıyorlar genelde.12 milyona Salah iyi bence gayet, imza parası yoksa
Mukau iyi galiba
Balebaya 60 vs vermek saçma bir iş skor yapmayacak adama o kadar para verdikten sonra 10 numaraya kimi bekliyorsun rtaş.Mukau ile uğraşacağıma Baleba'yı zorlarım madem paramız var ben Baleba'yı istiyorum
lesley gömen de var youtubeda filan
çok mu kolay mı çalım yiyor bu adam
Ne oldu bizim 2. transfer eli kulağında diyordun?
ben para hesabı yapmıyorum Baleba da gelsin Bruno da gelsin Bremer de Can da sıkıldımBalebaya 60 vs vermek saçma bir iş skor yapmayacak adama o kadar para verdikten sonra 10 numaraya kimi bekliyorsun rtaş.
kim gömüyor
60m euro balebaMukau ile uğraşacağıma Baleba'yı zorlarım madem paramız var ben Baleba'yı istiyorum
hacı boş ver millet kafayı yemiş,yorumlarda yazanlar vardı sinanın yayında
hacı boş ver millet kafayı yemiş,