Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.874
- 12.171
- 1.783
6. seçenek gsmizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de cok yalanlar dolasiyor.. bu adam bize cok sey katti.. tutmamiz lazim.
Can ve brunoyu 40ar milyona aldığın evrende bi 11 yapabilir misincan ve encisoyu ben olsam aynı anda almam
birini alıp diğer alacağımı mutlaka odegaard reijnders bruno seviyesinde birini alırım
can ve enciso ikisi de şu an lider değiller ve baskıda ne yapacaklarını bilmiyoruz
takım da oyun içinde onlara tabi olmaz şu an
tercihim canı alıp mutlaka büyük bir 8 ya da 10 transferi yapmak
Versinler 3,5 m Euro ve 2 m imza parasıBjk, Lemina'nin menajerleri ile iletişime geçmiş
Can ve brunoyu 40ar milyona aldığın evrende bi 11 yapabilir misin
Bir bakmışsın hiçbiri ilde anlaşamadığımız için ilk anlaşmanın üstüne para istiyorlar 1 ay sonra ?Enciso ve kulübü ile anlaşılmış ama 5. 6. seçenekmiş.
Kaynak kahvekonyak
Bir şeyler diyor ama imza parası istemedim diyemiyor. Ya da sorunun ne olduğunu da söylemiyor.
Okan hocam Can ve yabancı 10 istiyormuş. Ensico mu olur başkası mı bilmiyorum ama mantıklı bence de. Her türlü Can I almak lazım. Hatta forvet de oynayabildiği için u23 Pono da rahatlıkla alınabilir.can ve encisoyu ben olsam aynı anda almam
birini alıp diğer alacağımı mutlaka odegaard reijnders bruno seviyesinde birini alırım
can ve enciso ikisi de şu an lider değiller ve baskıda ne yapacaklarını bilmiyoruz
takım da oyun içinde onlara tabi olmaz şu an
tercihim canı alıp mutlaka büyük bir 8 ya da 10 transferi yapmak
Dursun düşünsünBir bakmışsın hiçbiri ilde anlaşamadığımız için ilk anlaşmanın üstüne para istiyorlar 1 ay sonra ?
Sosyal medyayı böyle profesyonellikten uzak, rastgele kullanan ve aklına gelen her şeyi yazıp çizen futbolcu profili çok rahatsız edici geliyor.
Yazik buna da. Dunya etrafinda donuyor saniyor.