HNgRmycWMAAybrT

can ve encisoyu ben olsam aynı anda almam

birini alıp diğer alacağımı mutlaka odegaard reijnders bruno seviyesinde birini alırım

can ve enciso ikisi de şu an lider değiller ve baskıda ne yapacaklarını bilmiyoruz

takım da oyun içinde onlara tabi olmaz şu an

tercihim canı alıp mutlaka büyük bir 8 ya da 10 transferi yapmak

birini alıp diğer alacağımı mutlaka odegaard reijnders bruno seviyesinde birini alırım

can ve enciso ikisi de şu an lider değiller ve baskıda ne yapacaklarını bilmiyoruz

Can ve brunoyu 40ar milyona aldığın evrende bi 11 yapabilir misin

Okan hocam Can ve yabancı 10 istiyormuş. Ensico mu olur başkası mı bilmiyorum ama mantıklı bence de. Her türlü Can I almak lazım. Hatta forvet de oynayabildiği için u23 Pono da rahatlıkla alınabilir.

Sosyal medyayı böyle profesyonellikten uzak, rastgele kullanan ve aklına gelen her şeyi yazıp çizen futbolcu profili çok rahatsız edici geliyor.
Icardi de bunu çok yapıyordu mesela ve en büyük problemlerinden biyidi bana göre.

Daha ciddi ve sadece işiyle alakalı kullanmalı bence futbolcular sosyal medya hesaplarını. Yoksa en çok kendi imajlarına zarar veriyorlar böyle yaparak.

bruno/reijnders/odegaard
can
tel veya benzeri santrafor yönü ağır basan kanat forvet
+
1 yerli 1 yabancı stoper

5 transfer isterim

Geri
Üst Alt