Bu kadar da değil be kardeşim ya
Tmm biz de eleştiriyoruz da bu kadar da değil ya

İcardi osimhen mertens sanches sane zaha ziyech (performansı geç, geldiğinde herkesin ağzı kulaklarındaydı). Apo torreira sergio zaniolo.

4 senedir şampiyon neticesinde

Yani her transfer dönemi aynı mevzular. Abarttıkça abartılıyor.

Ne yani burak elmastan daha mı kötü şimdi senin mantığına göre

Olcak iş değil
o kadroyu kuran erden Başkandı ve bizi avrupadan men ettirende dursun özbekti senelerce limit olayına sokanda oydu.Tek vasfı liseli olan biri bu kdar gelir var diyiyorsa ve bu gelir Futboldan geliyorsa bu bejeke kadar bile trans yapamıyorsa ve son 3 transfer döneminde bize eziyer çektiriyorsa o kötü bir başkandır

bu yönetim miadını doldurmuş artık Gs ye alenen, açık açık ihanet etmektedir. Islak sopa ile gönderilmelidir.

Nübel-Agbadu-Djalo-Udokhai-Murillo-Ndidi-Olaitan-Trossard-Cerny-Salah-Oh- Forvet

Rashica-Joao Mario-Amir-Musrati'den çıktıkları senaryoda bile 12 yabancıları oluyo. Şikecileri zaten saymıyorum 25-30 tane yabancı var onlarda. Bu şerefsizler bizi oyuna getiriyor olabilirler genç oyunculara bütün bütçeyi harcadıktan sonra yabancı sınırını değiştiriyoruz derlerse şaşırmam.
Onun olacagi kesin zaten. Ben kuralin degismeme sansi olduguna inanmiyorum.

türk futbolunun ve kulüplerimizin selameti için sayın cumhurbaşbakanımızın devreye girmesiyle transfer döneminin bitmesine 1 hafta kala yabancı sınırında müthiş bir esneme yaratılacaktır

Geri
Üst Alt