- 30 Temmuz 2009
- 12.386
- 6.633
- 1.823
Evet. Ama Premier Lig'de yaptı bunu. Seviye farkını hesaba kattığımızda, Süper Lig'de bu tip istatistiklere hala ulaşma ihtimali var bence.Bu 2 sezon önce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. Ama Premier Lig'de yaptı bunu. Seviye farkını hesaba kattığımızda, Süper Lig'de bu tip istatistiklere hala ulaşma ihtimali var bence.Bu 2 sezon önce
Aman Ahmedim sıkıntıdan kendine bir şey yapmayasın![]()
o kadroyu kuran erden Başkandı ve bizi avrupadan men ettirende dursun özbekti senelerce limit olayına sokanda oydu.Tek vasfı liseli olan biri bu kdar gelir var diyiyorsa ve bu gelir Futboldan geliyorsa bu bejeke kadar bile trans yapamıyorsa ve son 3 transfer döneminde bize eziyer çektiriyorsa o kötü bir başkandırBu kadar da değil be kardeşim ya
Tmm biz de eleştiriyoruz da bu kadar da değil ya
İcardi osimhen mertens sanches sane zaha ziyech (performansı geç, geldiğinde herkesin ağzı kulaklarındaydı). Apo torreira sergio zaniolo.
4 senedir şampiyon neticesinde
Yani her transfer dönemi aynı mevzular. Abarttıkça abartılıyor.
Ne yani burak elmastan daha mı kötü şimdi senin mantığına göre
Olcak iş değil
Onun olacagi kesin zaten. Ben kuralin degismeme sansi olduguna inanmiyorum.Nübel-Agbadu-Djalo-Udokhai-Murillo-Ndidi-Olaitan-Trossard-Cerny-Salah-Oh- Forvet
Rashica-Joao Mario-Amir-Musrati'den çıktıkları senaryoda bile 12 yabancıları oluyo. Şikecileri zaten saymıyorum 25-30 tane yabancı var onlarda. Bu şerefsizler bizi oyuna getiriyor olabilirler genç oyunculara bütün bütçeyi harcadıktan sonra yabancı sınırını değiştiriyoruz derlerse şaşırmam.
Ağır toplar bizim işimiz HüsnümmmAhmetle ugrasma agir toptur altinda kalirsin !
Salah bu ligde cok net sov yapar. Bence kucuk kuslarin hocasi iyi cikarsa sona kadar yarisin icinde olur.

GelmezBruno net 10 milyon aliyormus. Biz 15 versek gelir mi acaba.
Cok istiyoruzm 25e bitirebiliriz ama bitirmiyoruz. Böyle de bi hastaligimiz var