Bu Nantes’deki eleman çok cılız ve ağır iş yapmaz. Stancu gibi anadolu takımlarında büyük iş yapar ama büyük takım oyuncusu değil.

Hızlı değil fizikli değil ikili mücadele işi yok. Attığı gollerin çoğunda geniş alanda topla buluşuyor. Bizim maçların 70 dakikası falan kapalı savunmayı çözmeye uğraşıyoruz. İleri o yüzden bir tane zebellah lazım.

Kasada para yok olayi bana mantikli gelmiyor kasada para yoksa acik ve net hirsiz var.1 milyon uzerinde forma satacaksin sampiyonlar liginden 50 kusur gelir elde edeceksin ligde sampiyon olacaksin bu olay bana mantikli gelmiyor.

Nasil futbol izliyorsunuz anlamiyorum. Ligde fenerin malliklari olmasa hic sansimiz olmazdi. Sadece ligde aldigimiz puan sayisina bak, ya da oyuna bak. Bir cok anadolu takimi bizi rezil etti. Ugurcan’in performansi sayesinde kurtardik. Bak acik soyluyorum. Su an transferi durdursunlar ve ligi baslatsinlar, sampiyon falan olamayiz.

Brahim Diaza 25 istiyorlarsa 35 verip almak lazım 10 milyonda mouya tazminat olarak versinler

Ağustos ortası lig başlamasa fena değil aslında

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yakup'un yasağı mı kalktı?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1000031024.webp

Kasada para yok olayi bana mantikli gelmiyor kasada para yoksa acik ve net hirsiz var.1 milyon uzerinde forma satacaksin sampiyonlar liginden 50 kusur gelir elde edeceksin ligde sampiyon olacaksin bu olay bana mantikli gelmiyor.
Hirsiz oldugu mumkun ancak parayi insaat projelerine yatirmis olmalari da mumkun. Bu arada TR’de ihalelerin olus sekli de hirsizliga her zaman aciktir zaten.

Nasil futbol izliyorsunuz anlamiyorum. Ligde fenerin malliklari olmasa hic sansimiz olmazdi. Sadece ligde aldigimiz puan sayisina bak, ya da oyuna bak. Bir cok anadolu takimi bizi rezil etti. Ugurcan’in performansi sayesinde kurtardik. Bak acik soyluyorum. Su an transferi durdursunlar ve ligi baslatsinlar, sampiyon falan olamayiz.
eee tamam işte fener bizden de kötüydü. Demek ki biz daha iyiydik. Ne seviyorsunuz insanların emeklerine leke sürmeyi

4 hafta kaldı ligin başlamasına daha 3 milyon para harcadılar

Bir de Bruno alacaklarmış 100 milyonu aşkın total maliyetle

Dursun canını verir bu parayı vermez 32 yaşında topçuya

Sende anlamiyon mu yigenin bu sene Avrupada cok kastik ligi saldik ona ragmen samp olduk

Geri
Üst Alt