- 4 Ağustos 2009
- 90.608
- 71.678
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahada göremedik adamı, tam oynayacak sakatlanıyor. Bir yıl içinde 3 defa aynı yerden sakatlandı ve hala daha sakat.Singo'yu satmak istememizi anlayamıyorum. Adam bir kere sakatlandı diye bir anda, cam kemikli yaptınız adamı. Kendine iyi baktığı sürece, canavar gibi oynar sağ bekte. Hem top taşıyabiliyor hem insan azmanı. Şu an arasan bulamazsın.
Dursundan forma mı alirsin Ahbapa bağış mi yaparsin
30 milyonluk yedek sağ beki olan takımız diye düşünüyorlar herhalCan gelirse forvet arkası gelir ve as oyuncu olur
40 verdiğimiz adamı oranın buranın rotasyon oyuncusu yapabileceğimizi nasıl düşünebiliyonuz yav
Singo'yu satmak istememizi anlayamıyorum. Adam bir kere sakatlandı diye bir anda, cam kemikli yaptınız adamı. Kendine iyi baktığı sürece, canavar gibi oynar sağ bekte. Hem top taşıyabiliyor hem insan azmanı. Şu an arasan bulamazsın.
Çok ağır abi imkansız ümraniye maçında rakip 5 metre gerisinden çıkıp yetişti bana göre son 10-15 yarım saat falan forvet arkasına çekilecek topçu artıkİster misin bu sene İlkay coşuyormuş. Mertens gibi oluyormuş
40 dan aşağı verilmemeliSingo inter işi doğruysa eğer çingene pazarlığı yapmadan direk =![]()
Dursundan forma mı alirsin Ahbapa bağış mi yaparsin
Geçen biri bu çocuğu öneriyordu gece hayatının dibine dibine vuran sağlıklı bir yaşamı olmayan adamı kapının önünden geçirmem
Yerine kimin aldığın önemli satmasına satSingoyu anında satarım hem maaşı yüksek hem de tekrar bu paraları görmeyebilir.
Bayern boeyi 35e aldi su anda 10a alirsin, palhinhayi 50ye aldilar su anda 25e elleriyle taşıyıp kapına bırakırlar. Boyle floplar her yerde olur. Biz sengoyu alırken kazigi köküne kadar yedik, sadece bonserviste degil maaşta da. Satma imkanın varsa satip kurtulacaksın. Ben hatada ısrar edeceğim dersen seneye maasinin 4/5ini ödeyerek bir yere kiralariz. He zaten kimsenin singoyu alacagi yok her zamanki bos muhabbetler. Hele inter falan hayatta almaz.Şunuda anlamıyorum 30 a aldığınız oyuncuyu ne 20-25 e verelim diyenler var bazılarımız sanırım hayatta herşeyi kolay kazanıyor alalım verelim gitsin vs bu zihniyette olursak ekonomik anlamda dibi görürüz tez vakitte