Galatasaray yönetimi transferlerin güncel durumunu konuşmak için toplantı yapmayı planlıyor. Boşta olan toplantı salonlarını araştırmaya başlayacaklar

Evet bir sonraki transferimizi an itibariyle öğrendim

Çok gizli bi operasyondu

Dursun başkanın suratını bile yalayacaksınız

Cat GIF

naci de nevzat gibi yasaklansa daha huzurlu bi forum olur

hatta cingiler falan filan da

Çarşamba günü takım Avusturya’ya gidecek hala lemina ile tamam mı devam mı belli değil bu kadar amatörlük olamaz

Ali naci yakup cinar nevzat alayi salliyor.Ensico cepte deniyor Galatasaray istese o adam Dunya kupasinda prim yapti 35 milyo. Euro eder 25 e tamam felan deniyor.Bruno indirim felan deniyor Manchester in paraya ihtiyaci yok en iyi adamlarini niye satsin.

Çocuk iskenderunlu diye nasıl hemen bi taraflarından hikaye uydurmuş gene. Çocuk 9 yaşından beri altyapıda

343te barona arada bakardım kolpa naci geldiğinden beri hic açmadım. Reytinglerine nasil etkisi oldu acaba.

Bayern boeyi 35e aldi su anda 10a alirsin, palhinhayi 50ye aldilar su anda 25e elleriyle taşıyıp kapına bırakırlar. Boyle floplar her yerde olur. Biz sengoyu alırken kazigi köküne kadar yedik, sadece bonserviste degil maaşta da. Satma imkanın varsa satip kurtulacaksın. Ben hatada ısrar edeceğim dersen seneye maasinin 4/5ini ödeyerek bir yere kiralariz. He zaten kimsenin singoyu alacagi yok her zamanki bos muhabbetler. Hele inter falan hayatta almaz.
Biz Bayern değiliz bizim zarar etme lüksümüz o takımlar kadar yüksek değil ayrıca Singo zarar ettirmez toparlar yaşı daha genç bu adamın 35-40 bandında her zaman gider sarada aynı şekilde bu adamların cl de ciddi anlamda iyi oynadıkları maçlar var illaki satılırlar Buda yönetim becerisi gerektiren bişey

Ali taci ve nevzit dingillerinin her yazdıkları dursuna zaman kazandırmak için

Bu 2 onursuz adamı dikkate almayalım

Yakinda ANK falan Galatasaray Man United ile anlasmaya cok yakin, ama Fernandes salladim 25 milyon istiyor ve Dursun bunu kabul etmiyor diye haber sikmaya baslarlar.

Tranafer sezonu 1. Gün yangına başlamak lazım. Başka dilden anlamıyorlar

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt