- 6 Eylül 2014
- 93.769
- 64.555
- 4.608
Acaba Zoktay beni gerçek hayatta tanısa begenip bi kahve dateine çıkar miydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acaba Zoktay beni gerçek hayatta tanısa begenip bi kahve dateine çıkar miydi?
12 net maaşa 1+1 anlaşıldı dendi. Sonra 2 yıl doğrudan dendi. En son menajer komisyonu fazla olduğu için beklemede diye başkanları açıkladıTransfer gündemini pek takip etmiyorum Salah-Beşiktaş mevzusu önüme düşüp duruyor bitmiş bir iş mi bu yoksa etkileşim kasmaca mı?
Bu şartlara Salah gelmez TR'ye. 2 veya 2+1 yıllık kontrat net bir kere. İmza parası da alır yada onu yedirirler. İmaj hakları için de ücret alır. 2 yıllık Salah 35 milyon maliyeti bulur.Bizim lige gelmek istediğine göre ilk bize önerildiğini tahmin etmek zor değil. Bizimkiler kabul etmemiştir ama denildiği gibi 12 milyon imza parasız 1+1 ise hemen alırım şahsen
Stoper ve santrafor bulabilirlerse Salah-Trossard kanatları ciddi bir rakip yapar BJK'yi.12 net maaşa 1+1 anlaşıldı dendi. Sonra 2 yıl doğrudan dendi. En son menajer komisyonu fazla olduğu için beklemede diye başkanları açıkladı
Konferansı falan sallayacaklarını düşününce tek kulvarda mücadele eden bir takım oyuncular yaşlıda olsa zorlar. Bize de istemem bjk’ye de şu an Salah’ı. Teknik olarak anlaştılar muhtemelen de daha iti yetkili bulabilir miyiz diye 1 hafta bakacaklar. Bulamazlarsa imzalarStoper ve santrafor bulabilirlerse Salah-Trossard kanatları ciddi bir rakip yapar BJK'yi.
Trossard bu sene için yapar da Salah'tan emin değilim. Bir de bunların getirdiği hoca ön alan presi, full templu oynatıyor diyorlardı o oyuna da uygun değil.Stoper ve santrafor bulabilirlerse Salah-Trossard kanatları ciddi bir rakip yapar BJK'yi.
Böyle transferin Amine GouriAmine Gouri’yi alsalar bari akıllarına gelse de
3 transferde yeter adam gibi 3 oyuncu yeterli olur 10 no kanat yedek forveten fazla 3 transferlerle kapanan bir dönem olacaktır
neyse 4 yıl şampiyon olmak da güzel bir şeydi
becerememisler adali bahane uyduruyor ben cok istemistim salahin gitmesini baya guzel konacakti paraya herif orda ama paralari yetmedi muhtemelenTransfer gündemini pek takip etmiyorum Salah-Beşiktaş mevzusu önüme düşüp duruyor bitmiş bir iş mi bu yoksa etkileşim kasmaca mı?
eski shaktarlı kevin yada eski hull cityli bu oyuncuya gidelim bence leao falan gitmezssekiyi bi tane sol kanat alırsak zaten sane kulübeye yol alır her türlü geçtiğimiz sene önemli cl maçlarında olduğu gibi