Acaba Zoktay beni gerçek hayatta tanısa begenip bi kahve dateine çıkar miydi?
1000014006.webp

Transfer gündemini pek takip etmiyorum Salah-Beşiktaş mevzusu önüme düşüp duruyor bitmiş bir iş mi bu yoksa etkileşim kasmaca mı?

Transfer gündemini pek takip etmiyorum Salah-Beşiktaş mevzusu önüme düşüp duruyor bitmiş bir iş mi bu yoksa etkileşim kasmaca mı?
12 net maaşa 1+1 anlaşıldı dendi. Sonra 2 yıl doğrudan dendi. En son menajer komisyonu fazla olduğu için beklemede diye başkanları açıkladı

Bizim lige gelmek istediğine göre ilk bize önerildiğini tahmin etmek zor değil. Bizimkiler kabul etmemiştir ama denildiği gibi 12 milyon imza parasız 1+1 ise hemen alırım şahsen
Bu şartlara Salah gelmez TR'ye. 2 veya 2+1 yıllık kontrat net bir kere. İmza parası da alır yada onu yedirirler. İmaj hakları için de ücret alır. 2 yıllık Salah 35 milyon maliyeti bulur.

Adamlar gördü tabi 75 milyonu harcayabildiğimizi, gelen giden 30-40 milyondan başlatıyor fıyatı..

Transferde dogru haber almak isteyenler oncelikle Btc Ali Naci Nevzat gibileri engellemesi gerekiyor.Zamaninda spor gazetelerinin yayin yapan versiyonlari.Biri Musiala biri Foden felan diyor.İmkansiz adamlardan bahsediyorlar.

en fazla 3 transferlerle kapanan bir dönem olacaktır
neyse 4 yıl şampiyon olmak da güzel bir şeydi

Stoper ve santrafor bulabilirlerse Salah-Trossard kanatları ciddi bir rakip yapar BJK'yi.
Konferansı falan sallayacaklarını düşününce tek kulvarda mücadele eden bir takım oyuncular yaşlıda olsa zorlar. Bize de istemem bjk’ye de şu an Salah’ı. Teknik olarak anlaştılar muhtemelen de daha iti yetkili bulabilir miyiz diye 1 hafta bakacaklar. Bulamazlarsa imzalar

becerememisler adali bahane uyduruyor ben cok istemistim salahin gitmesini baya guzel konacakti paraya herif orda ama paralari yetmedi muhtemelen

Bu sezon beni en çok korkutan şey seneye Sane-Barış kanatlarıyla başlayacak olmak. İkisi de iyi oyuncular ama asla topa hakim olmamıza yardımcı olmuyorlar. Yabancı sayısı 12 ya da 14 kalsaydı Langı alıp geçerdik ama şimdi Saneye mahkum kaldık. Hem yabancı kontenjanı hem de 9 milyon maaşı kara kara düşündürüyor.

iyi bi tane sol kanat alırsak zaten sane kulübeye yol alır her türlü geçtiğimiz sene önemli cl maçlarında olduğu gibi
eski shaktarlı kevin yada eski hull cityli bu oyuncuya gidelim bence leao falan gitmezssek

Geri
Üst Alt