Temmuz ayı bitmek üzere hala Jelert ve Nelsson gönderilmedi, leminanın sözleşme muhabbeti çözülmedi. Yangın falan kurtarmaz daha farklı opsiyonlar geliştirmeliyiz bu yönetime karşı
Beceriksizlikte tarih yazıyorlar bu sene

bu iş artık rezaleti de geçmiş,
ezgif-36c6520bb490777a.gif
bir hâl almıştır...

Bu saatten sonra ancak bruno veya brahim diaz keser

Leao filan burada iş yapacak tip değil. Kendini kral sanacak, canı istediğinde top oynayacak, ülkeyi ve takımı küçük görecek profil tam bize aç adam lazım aç en azından kanatlarda, 10 numarayı net adam al gerisini sık geç abi ya sanki atomu parçalayacaklar ilk transfer 10 numara ve net bir profil olmalı gerisi olur.

Temmuz'un 20'sindeyiz Lemina'yı bile transfer edemediler daha

Kampa 2 transfer yetiştirdik Lesley ve Lemina yönetim sözünde durdu helal

İki senedir seninle şampiyon olan oyuncularını bile iki ayda ikna edemeyen adamlar bunlar.

gelecek 3 gün lemina imza ve leminanin 4 isareti yapip sortuna soktugu videolar izleri galatasaray instagram hesabindan
sonra kamp vs derken bu kadar bekledik agustos sonu fiyatlar dussun denir

Galatasaray yönetimini kendime benzetiyorim. Ben de böyle işleri savsaklar, günler çuabla mi gitti canim. Elbet bir ara halleriz diyip erteliyorum

transfersizlikten kullanıcılar bölümündeki cezalı üyeler listesine girdim, galiba en son 10. sayfada bıraktım

engellenen üyeler, kimin engellediği ve engellenme nedenlerini okumak müthiş keyifli

favorim keramettin admirin "mal" ve "cahillik" sebepli ban atması :asd:

aynı zamanda can çelik gerçek bi ruh hastasıymış tebrik ederim 500 tane fake hesap açmış adam :asd:

Geri
Üst Alt