Ben kadroda aciklik yokken lisans verilmedigini saniyordum. Ya da TFF'ye eldeki yabancilari bildirmiyorlar mi?
Evet bende bu şekilde hatırlıyorum. Hatta biz lisans çıkartmak için birilerinden çıkmıştık. Kural hala aynı ise, bizim yönetim yine sessizliğini koruyup hakkımızı savunmuyor

Evet bende bu şekilde hatırlıyorum. Hatta biz lisans çıkartmak için birilerinden çıkmıştık. Kural hala aynı ise, bizim yönetim yine sessizliğini koruyup hakkımızı savunmuyor
Bizim yonetim hak savunma isinde hic yok zaten. fb ve bjk at kosturuyor, biz de izliyoruz her zamanki gibi. Isin kotu tarafi Dursun gitsin desek, aday olarak cikacak kisiler:

Esref Hamamcioglu
Metin Ozturk

Yukari tukursen biyik, asagi tukursen sakal.

4 yıl oldu adam hala abuk subuk işler peşinde. Taraftar tepki gösterdi mi medyatörlerine isim sallıyor, köpeğin önüne atılmış kemik gibi taraftarın önüne atsınlar da susalım biraz diye. Tepki artınca sansasyonel transfer muhabbeti, sanki biz gidip illa 50-60'a oyuncu almasını bekliyormuşuz gibi ya da posası çıkmış isimli adam bekliyormuşuz gibi.

Aslında bunu da iyi okumak lazım. Dursun Özbek 13. olunan sezondan hemen sonraki sezon geldiği zaman daha istim üstündeydi, daha dikkatli gidiyordu. O dönemki transferler de bence biraz da o yüzden bu kadar sağlamdı. Erden Timur'un etkisi büyüktü ama o zamanlar şu anki kendini beğenmişliği olmadığı için ön plana çıkıp sesini çıkarmak yerine Erden Timur'u öne sürüyordu.

Ne zamanki ligde ardı ardına başarı geldi, özellikle bir de Erden Timur'un olmadığı sezonlarda da başarı gelince, adam ne hikmetse her şey kendi eseriymiş gibi bir kafaya girdi. Komik yani şu Dursun Özbek'in başarıyı böyle sahiplenişi. İlk sezonlarda ne kadar dolaylı da olsa katkısı varsa şu son 2 sezondur daha fazla zararı var ama farkında değil adam. Kerameti kendinde zannediyor. Geçen sene takım, kulüp, taraftarlar ne iniş-çıkışlar yaşadık hala taze duruyor. Ömrümüzden 5 yıl gitti herhalde o yaşadığımız abuk subuk maçların ardından. Adam hiç onlar olmamış gibi davranıyor çok tuhaf. Ben hiç Abdullah Kavukçu'yu ya da başka birini suçlayamam bu gidişatta, bu tamamen Dursun Özbek'in eseridir.

Lemina kaldıysa BEŞ transfer daha isteriz minimal düzeyde

Umut Bulut - Carole asist yeme ilişkisi geldi aklıma nedense. Bu hesapla o zaman dünyanın en iyi sol beklerinden biri Carole'dür.

Futbol varsayımlar üzerine oynanan bir oyun değil. Topun çizgiyi geçmesi ile alakalı istatistik tutulur.

Yedirdiği kontra ataklar içinde bir video yapsınlar bakalım o kaç dakika tutuyor?

Sanchezi 50 milyona satacagiz gibi

Gene ici bos sallamalarda ali naci.

Yaraftar hastaglere karsi cumleler.
Aynisini bct de yapiyor buraya konan tivitlere gore "biri yok mu konusacak" gibi laflar...

At hepsini cope.

Resmiya da 68 tane ayni tivit gorursek belki modunda oluruz. O da yetmiyor cunku ponomorenko sureci 1 hafta gecirdi bakinca.

Sarı kırmızı renklere gönül vermiş bir taraftarım renktaş
Gay Love GIF by SCRUFF

Dursun Özbek kötü sezon ardından geldikten sonra aynı tas aynı hamam bence devam ediyordu.

Cenk Ergün ve yapılan transfer isimleri şöyleydi. Bitik Seferoviç, kimseden alamayacağı maaşla 4 yıllık Sergio, Dubois...

Erden transfer işlerine el koyduktan sonra cehremiz değişti. Yoksa her şey aynı tas aynı hamam devam ediyordu.

Sonrasından Erden'in de sapıttığı yerler oldu ama neticede transfer bu kimse %100 başarıyla gidemez.

Enciso gayet mantıklı bir hedef. Madem düşük maaş vermek istiyorsunuz gidin alın adamı.

Böyle bakarsak kaptırdığı her topun da gol olduğunu varsaymak gerekir ve Sane zararlı çıkar.
Valla teraziye koymak lazım dersen kral, 10 küsür milyon euro yu haketmiyor

Zararsız çıkıp Rashford veya Foden çeksek kanada çok çok daha iyi olur.

Leao Hocanın hayali belki ama oda canı isteyince oynuyor gamsız

Yau Allah aşkına Sane çok iyi bizimkiler mal onu anlayamadı kafasını lütfen bırakın

Şunu söylemek bu kadar zor değil

Sane çok yetenekli ve iyi bir topçu. Geçen sene önemli maçlarda katkı da verdi ama genel olarak beklentinin altında kaldı. Çoğu zaman hatta yerine Yunus oynadığında daha verimli olduğu bile oldu

Bu kadar basit

Geri
Üst Alt