mesela saraya ilgi mi var ya da singo. Ismi yazildigi icin ornek kullanalim, aston/newcastle agsutos 20yi bekledi diyelim sara teklifi icin, inter de agustosun son haftasini bekledi ve iyi teklifler verdiler (hani son gunu bekleyelim kafasi).

Sen kabul edersen yerlerini hizla doldurabilecek misin? Oyuncu transfer ederken gelmesinde gec kaliyorsak, gidici olanlar icin de gec kaliyoruz. Lig basinda performanslari bile etkilenir belki.

Hic Sampiyonlar Ligi takimi gibi planlama ve yonetimimiz yok maalesef.

valla çıkan söylentilere göre -ki bunları BCT falan demiyor- bizim menajerlerle olan ilişkilerimiz baya kötü. geçmişten biriken borçlar varmış, ödemeleri hep geciktirmişiz vs.

menajerlerle, aracılarla ilişkin kötüyse oyuncu satışın çok çok zor. çok acayip bi yetenek, oyuncu olacak ki alasın. osimhen bile menajer aracılığıyla geldi önümüze neticede. günümüz transfer piyasasının %76,012'sini (küsuratlı yazayım da uydurduğum belli olmasın) oyuncu menajerleri, şirketler ve direkt aracılar yönetiyor.

al Sara'yı sat %15'i senin dediğimiz an ve ödemeyi de günü gününe yapsak bi aracı vasıtasıyla bi takıma 20'ye satmıştık çoktan.

Yabanci sinirinin degiṣme ihtimali var, o yuzden transferler bekletiliyor haberleri Loading

valla çıkan söylentilere göre -ki bunları BCT falan demiyor- bizim menajerlerle olan ilişkilerimiz baya kötü. geçmişten biriken borçlar varmış, ödemeleri hep geciktirmişiz vs.

menajerlerle, aracılarla ilişkin kötüyse oyuncu satışın çok çok zor. çok acayip bi yetenek, oyuncu olacak ki alasın. osimhen bile menajer aracılığıyla geldi önümüze neticede. günümüz transfer piyasasının %76,012'sini (küsuratlı yazayım da uydurduğum belli olmasın) oyuncu menajerleri, şirketler ve direkt aracılar yönetiyor.

al Sara'yı sat %15'i senin dediğimiz an ve ödemeyi de günü gününe yapsak bi aracı vasıtasıyla bi takıma 20'ye satmıştık çoktan.
Yani onu bunu bilmem, o kadar futbolcuda bilmem. Duz taraftarim. Agubugu diye birini bile alsak bizim formayla sahada gormeden bir sey demem.

Benim kafamda bile "plansizlik pacalardan akiyor" olusuyorsa sikintimiz buyuk.

Isterim tabiki. Zaten ondan iyisini de alamayiz
1784703181584.webp

Yani onu bunu bilmem, o kadar futbolcuda bilmem. Duz taraftarim. Agubugu diye birini bile alsak bizim formayla sahada gormeden bir sey demem.

Benim kafamda bile "plansizlik pacalardan akiyor" olusuyorsa sikintimiz buyuk.
renktaş şu bile transfere inanılmaz etki ediyor bizde

Tamamen uyduruyorum;
2 tane 10 numara var alabileceğimiz -çok çok zor gerçi-
Can Uzun ve Bruno.

Can'ı alırsak 40 bons vericez 3.5 maaş. Bruno'yu alırsak 35 bons 15 maaş diyelim.

Can'ı alabiliriz, Bruno ise imkansıza yakın ama. Fakat yönetim diyor ki, Bruno'yu kovalayalım ÇÜNKÜ Bruno'nun maaşının yarısını, bonservisinin de 10 milyonu için sponsor ayarlayabiliriz. Brunobox çıkartırız satarız, Bruno'nun forma satışları kesinlikle kat kat daha fazla olur... Yani Can için kasamızdan direkt çıkacak para daha fazla. Yani Bruno belki hem daha ucuza gelir günün sonunda, hem de daha iyi PR yapmış oluruz. (O sponsorluk görüşmeleri vs yönetimdeki iş insanları için de önemli şeyler)

Ama Bruno'nun peşinden gidip gidip alamadığımız ya da alamayacağımız gibi son güne gelene kadar Can işi de yatıyor, sonra ne Can alabiliyoruz ne Bruno. Aynı paraya belki daha fazlasına gidip daha alt kalite bi oyuncu alıyoruz.

4 SENEDİR neredeyse bu mallığı yaşıyoruz.

Son düzenleme:
Eğer yabanci kurali sırf febe istediği için değişir ise yönetim derhal istifa etmelidir

Uğurcan
Singo1.. Sanchez2.. Apo.. Jakobs3
Torreira4.
. Sara5
Sane6
.. TRANSFER7 .. Barış
Osimhen8

Jankat/Günay
Sallai9.. Kaan/Arda..Lemina10 .. Eren/Kazımcan
Lesley+1.. Nhaga+2
Yunus.. İlkay.. TRANSFER+3
TRANSFER+4

3 yabancı hakkımız var , bunlardan +2si u23 olmak zorunda

Ederson- Semedo- Skriniar- Ake- Oosterwolde- Kante- Gunduz- Asensio- Talisca- Vedat- Greenwood digerlerini saymiyorum gidecekler muhtemelen bir de ustune Fred kalacak dedi.. 12 yabanci oldu zaten .. Bu itler bir yerden haber almasa fred kalacak demezdi ..

baris-diaz-leao

---osimhen

fevkaladenin fevkinde bi tablo

Singo transferinden sonra çok sinirlendim sadece bilindik oyunculara para veririm (bruno fernandes-100 milyon euro 3 yıllık maliyet geri dönüş yok)

Böyle saçma sapan bi düşünce olabilir mi yaw, arap takımı mıyız bi dursun efendinin bildiği adamları alabilcez sadece

Madem bu duruma sinirlendin 300lük takımın başına bi futbol aklı getir, söylenince de dalga geçiyor futbol aklı zaten var diye

Nerden baksan küfürlük

Geri
Üst Alt